Survivor: Γιατί ο Νάσος Παπαργυρόπουλος δεν επέστρεψε στην Ελλάδα; Βίντεο

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποχώρησε από το Survivor ύστερα από πέντε μήνες παραμονής του στο Survivor! Ο γνωστός ηθοποιός πέρασε και από τις δύο ομάδες – Μαχητές και Διάσημοι – και αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο τον κράτησε στο παιχνίδι και τις πέντε φορές που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση. Τελικά όμως ο Νάσος αποχώρησε και ξεκίνησε το ταξίδι του από τον  Άγιο Δομίνικο για την Ελλάδα.

Τι συνέβη όμως στη διαδρομή του και δεν έφτασε ακόμα στην πατρίδα; Κι αφού δεν κατάφερε να γυρίσει σε ποια πόλη του κόσμου βρίσκεται; Την απάντηση έδωσε ο ίδιος μέσα από ένα στόρι στο Instagram!

Ο survivor Νάσος πέρασε τη νύχτα στη Μαδρίτη αφού η πτήση με ανταπόκριση από τη Μαδρίτη για Αθήνα δεν έγινε ποτέ!

View this post on Instagram

…και γέρος πια ν’ αράξεις στο νησί, πλούσιος με όσα κέρδισες στον δρόμο, μη προσδοκώντας πλούτη να σε δώσει η Ιθάκη. Η Ιθάκη σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θά βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε. Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν… #nasos #nasospapargyropoulos #survivor #survivorgr #survivor2018 #santodomingo #greece #spain #madrid #picoftheday #selfie #headshot #survivorgreece

A post shared by Nasos Papargyropoulos (@nasospapargyropoulos) on

Read More

And More