Survivor: Η αγωνία της μητέρα του Μάριου Ιωαννίδη μετά το τροχαίο “Τα φάρμακα για γρήγορη ανάρρωση είναι επικίνδυνα”

Το τροχαίο ατύχημα του γιου της στον Άγιο Δομίνικο την σόκαρε, ωστόσο, η μητέρα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη από το Survivor δεν σταματά να ανησυχεί για το παιδί της. Η Λία Ιωαννίδου αποκαλύπτει στο Down Town πως το μόνο που θέλει είναι ο γιος της να είναι καλά και να γυρίσει πίσω δυνατός και υγιής.

“Έβαλε πάρα πολύ βάρος που με έκανε να σκεφτώ ότι έχει πάρει φαρμακευτική αγωγή. Τα φάρμακα για γρήγορη ανάρρωση γίνονται επικίνδυνα. Αυτό μας ανησύχησε πολύ”, αποκάλυψε η μητέρα του “τρελού Κύπριου” στο Survivor και πρόσθεσε: “Δεν υπάρχει περίπτωση να έφαγε πολύ, γιατί ο Μάριος ποτέ δεν είχε μαγουλάκια και κοιλίτσα”.

Για το αν είχε επικοινωνία με τον γιο της, η Λία Ιωαννίδου ανέφερε: “Μίλησα με τον Μάριο την Πέμπτη πριν βγει το επεισόδιο στην τηλεόραση. Ήταν η μοναδική μου επικοινωνία και κράτησε για ένα λεπτό και μερικά δευτερόλεπτα. Ήμασταν σε ανοικτή ακρόαση και ήθελα να βεβαιωθώ ότι είναι καλά. Ήταν μπροστά η παραγωγή και με προειδοποίησε ότι αυτά που θα πω δεν πρέπει να αφορούν ότι συμβαίνει εντός ή εκτός παιχνιδιού. Ήμουν τόσο συγχυσμένη που δεν μπορώ καν να θυμηθώ τι ακριβώς είπαμε. Μάλιστα, όταν τον είδα από την τηλεόραση στο νοσοκομείο και μίλησα με κάποιον υπεύθυνο της παραγωγής, του είπα ότι θέλουμε να έρθουμε στον Άγιο Δομίνικο. Αυτή ήταν η πρόθεσή μας, γιατί στείλαμε ένα γερό παιδί με μέλλον και θέλαμε να έρθει πίσω ένα γερό παιδί με μέλλον. Μας είπαν ότι δεν μπορούμε να σας εμποδίσουμε να τον πάρετε, αλλά να ξέρετε ότι αν έχετε επαφή μαζί του θα βγει εκτός παιχνιδιού”.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More