Survivor: Η αμήχανη στιγμή που ο Τσανγκ κερδίζει ατομική ασυλία με την Ελισάβετ!

Αυτό θα πει ατυχία… να κερδίζεις non stop ασυλίες, να θέλεις να βγάλεις την Ελισάβετ από το Survivor και να μην μπορείς. Ο λόγος φυσικά για την κόντρα του Ορέστη Τσανγκ και της Ελισάβετ Αϊνατζόγλου από τους “μαχητές” που έχει γίνει κάτι παραπάνω από το ανέκδοτο του παιχνιδιού. Οι δυο παίχτες δεν σταματούν να αλληλοψηφίζονται με κάθε ευκαιρία, με τον Ορέστη να είναι λίγο πιο εμμονικός με την Ελισάβετ σε σημείο που να τον πειράζουν ακόμη και οι συμπαίχτες του.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Ορέστης Τσανγκ όποτε κερδίζει ασυλία δεν το σκέφτεται και πολύ και ζητά την αποχώρηση της Ελισάβετ , με τα σχόλια στο twitter να μην έχουν τέλος. Την μόνη φορά μάλιστα που ο Τσανγκ δεν κέρδισε ασυλία, η Ελισάβετ ήταν εκεί για να τον ψηφίσει. Ο Θεσσαλονικιός ήταν προτεινόμενος, αλλά το ατύχημα των μαχητών ακύρωσε την ψηφοφορία και έτσι εκείνος έμεινε μέσα.

Με την ελπίδα να κερδίσει την επόμενη ατομική ασυλία, ο Τσανγκ ετοιμάστηκε να ψηφίσει και πάλι Ελισάβετ… αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως ήθελε. Βλέπεις ασυλία κέρδισε και η Ελισάβετ με τον Τσανγκ να μην ξέρει ποιον να ψηφίσει πια…

Read More

And More