Survivor: Η πιο δυνατή στιγμή της εμφάνισης του Σάκη Ρουβά [vid]

Ο ρόλος του Σάκη Ρουβά στο Survivor αποκαλύφθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ βρέθηκε στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ όχι απλά για να απογειώσει την αγωνία του κοινού αλλά και για να ενισχύσει ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα. Η εμφάνισή του στο παιχνίδι συμβάλει στην έμπρακτη διάδοση του μηνύματος της μεγαλύτερης αλυσίδας ανθρώπινης, κοινωνικής αλληλεγγύης του “Όλοι μαζί μπορούμε“!

Ας στηρίξουμε ο καθένας μας με τις δικές του δυνάμεις τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη, τους αληθινούς #Survivors της ζωής”, σημείωσε ο ίδιος λίγες ώρες μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου του Survivor.

Απόψε το βράδυ θα δούμε το δεύτερο επεισόδιο με τον Σάκη Ρουβά που κατάφερε να μπει στην παγκόσμια ιστορία του Survivor “σπάζοντας” το άβατο της παραλίας. Ποτέ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν έχει πάει κανένας άλλος, ούτε καν ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, στην παραλία όπου μένουν οι παίκτες.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις όλα όσα θα δούμε σε αυτό το επεισόδιο

Η εμφάνισή του φυσικά μονοπώλησε και τα social media με τους θαυμαστές του Σάκη αλλά και τους φανατικούς τηλεθεατές του Survivor να ανεβάζουν φωτογραφίες και σχόλια.

Read More

And More