Survivor: Η τελευταία μέρα στον Άγιο Δομίνικο – Φωτιά στην παραλία! Video

Το Survivor πρόκειται να ρίξει αυλαία σε δύο μέρες, με τον μεγάλο τελικό να πλησιάζει επικίνδυνα. Την Τετάρτη 5 Ιουλίου θα μάθουμε επιτέλους ποιος θα αναδειχθεί νικητής στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης. Το βράδυ της Κυριακής, μάλιστα, έγινε το τελευταίο αγώνισμα, στο οποίο ο Γιώργος Αγγελόπουλος κέρδισε το δεύτερο εισιτήριο για τον ημιτελικό, με τον Μάριο Ιωαννίδη να παίρνει το πρώτο.

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την τελευταία μέρα των τεσσάρων παικτών που έμειναν στην παραλία της Δομινικανής Δημοκρατίας. Οι παίκτες θα κάψουν κυριολεκτικά τις καλύβες τους, ως τελευταία πράξη λίγο πριν αποχωρήσουν από το νησί που τους φιλοξένησε τους τελευταίους πέντε μήνες.
Τα συναισθήματα των τελευταίων παικτών είναι περίεργα, χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει ότι το παιχνίδι τελείωσε και μπαίνουν στην τελική ευθεία. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Μάριος Ιωαννίδης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος τερμάτισαν το παιχνίδι και θα αποχωρήσουν όλοι μαζί από τον Άγιο Δομίνικο, με την συνέχεια να γράφεται στον ημιτελικό του Survivor.
Μάλιστα, μέσα από νέα ψηφοφορία τη Δευτέρα, ο παίκτης με τις περισσότερες ψήφους θα πάει στον ημιτελικό και ο άλλος θα αποχωρήσει. Την Τρίτη, στον ημιτελικό, οι τρεις παίκτες θα τεθούν ξανά σε ψηφοφορία και οι δύο θα περάσουν στον μεγάλο τελικό.
Δες το trailer για το αποψινό επεισόδιο:

Read More

And More