“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλημέρα! Θέλω να αγοράσω μια τσάντα σε φωτεινό καλοκαιρινό χρώμα. Μπορείτε να με συμβουλέψετε ποιο χρώμα μπορεί να συνδυαστεί πιο εύκολα; (Εκτός από μπεζ που έχω ήδη).
Ευχαριστώ

Απάντηση
Το χρώμα που θα επιλέξεις και το πόσο εύκολα θα το συνδυάσεις έχει κυρίως να κάνει με τα χρώματα που έχεις στην γκαρντρόμπα σου. Σε γενικές γραμμές πιο εύκολα συνδυάζονται τα ουδέτερα χρώματα -καφέ, μπεζ, λευκό, γκρι, μαύρο και μπλε σκούρο. Αν θέλεις κάτι διαφορετικό όμως μία ωραία ιδέα θα ήταν μια σκούρη απόχρωση του κίτρινου που γενικά φέτος παίζει και στα ρούχα αρκετά και είναι το ίδιο εύκολη να την συνδυάσεις όπως μία μπεζ.

Ερώτηση

Γεια σας, σας παρακολουθώ καθημερινά και βρίσκω τις συμβουλές σας πολύ χρήσιμες! Ήθελα να ρωτησω τι θα μπορούσα να φορέσω σε μία πρωινη -μεσημεριανη βάπτιση αρχές Μαιου? Δεν έχω ξαναπάει τέτοια εποχή και δυσκολεύομαι στο να βρω κατι σε ρούχα. Φοριέται καλσον? Τι παπούτσια? Κ από πάνω κάποιο σακάκι αν κάνει κρύο? Είμαι ανοιχτόχρωμη με μακρια καστανο-ανοιχτα χρώμα μαλλιών. Και θα έλεγα όχι κ πολύ ψηλή! Ευχαριστώ πολύ θα με βοηθήσει πολύ να ακούσω τη γνώμη σας.

Απάντηση
Φίλη μας θα μπορούσες να βάλεις μία παντελόνα ψηλόμεση σε loose γραμμή και ένα τοπ με χρώμα απο πάνω. Eναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις ένα φόρεμα σε γραμμή Α με μια λεπτομέρεια στο μπούστο ή ένα εντυπωσιακό κολιέ για να τραβάς το βλέμμα στο επάνω μέρος του σώματός σου, εφόσον έχεις σωματότυπο αχλάδι. Τώρα σε χρώματα παντελόνα μαύρη ή navy blue για safe αποτέλεσμα και ή black & white τοπ με χρωματιστό κολιέ για αντίθεση ή παστέλ top και χρυσό κολιέ. Ρίξε μια ματιά και στο tshopping.gr που έχει ωραίες επιλογές και σε παντελόνια αλλά και σε φορέματα.

Ερώτηση
Γεια σας!! Έχω έναν γάμο τέλος Μαίου και είμαι αδύνατη με μέτριο ύψος, τι να βάλω?

Απάντηση
Φίλη μας τέλος Μαίου είναι καλοκαίρι, άρα θα βάλεις σίγουρα καποιο καλοκαιρινό look. Τώρα εξαρτάται που είναι ο γάμος. Μπορείς να φορέσεις maxi boho φόρεμα αν είναι σε κάποιο νησί, ένα mini ή midi φόρεμα αν είναι στην πόλη, μια παντελόνα με ωραίο τοπ αλλά και μία στιλάτη ολόσωμη φόρμα.

Eρώτηση
Γεια σας,αρχές Μαίου είμαι καλεσμένη σε βάπτιση. Η βάπτιση θα περίπου 12 το μεσημέρι.Είμαι 32 ετων,1,62 72 κιλά και συσσωρευμένα στην κοιλια. Σκέφτομαι να φορέσω παντελόνι μαύρο, κλασική γραμμη. Πως να το συνδυάσω (μπλούζα,πουκάμισο) και με τι παπούτσια??Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Απάντηση
Φίλη μας θα σου προτείνουμε ένα τοπ μονόχρωμο σε χαλαρή γραμμή με μια λεπτομέρεια στο μπούστο, κρουαζέ ή με ελαφρύ ντραπάρισμα ώστε να εξισορροπήσεις τη σιλουέτα σου. Τώρα σε παπούτσι θα μπορούσες να διαλέξεις ένα ωραίο ζευγάρι lace-up sandals ή ένα ζευγάρι mules που είναι πολύ κολακευτικά και πολύ δυνατή τάση για το καλοκαίρι. Αν το χρώμα που θα διαλέξεις στο τοπ είναι επίσης ουδέτερο φρόντισε το παπούτσι σου να είναι ιδιαίτερο για να αναβαθμίσεις όλο το look -όπως για παράδειγμα με leopard print.

Ερώτηση
Γεια σας! Το καλοκαίρι τον Ιούνιο βαφτίζουμε το γιο μου! Τι θα μου προτείνατε να φορέσω και πως να φτιάξω τα μαλλιά μου; Είμαι μελαχρινή 1.68, καστανά μάτια, 56 κιλά. Δεν έχω καμπύλες. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Φίλη μας ωραία θα είναι αφού ειναι καλοκαίρι να βάλεις ένα ωραίο φόρεμα σε μίνι γραμμή, όχι στενό, αέρινο σε ύφος 60’ς με πλατφόρμες και σε χρώμα που σε κολακεύει και σε δείχνει όμορφη. Αν θέλεις κάτι διαφορετικό και πιο φρέσκο σκέψου και το ενδεχόμενο μιας ολώσωμης cropped φόρμας με ένα ωραίο ζευγάρι platform- sandals. Βέβαια μέχρι τότε εχουμε πολύ χρόνο να τα ξαναπούμε αν θες αφού δοκιμάσεις κάποια outfits.


Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

And More