Survivor: Νέα αποχώρηση σήμερα – Ποιος θα κερδίσει την ασυλία; Video

Τα δεδομένα στο Survivor άλλαξαν. Το αγώνισμα της Κυριακής δεν ήταν για ένα απλό έπαθλο φαγητού, αλλά έδωσε και την πρώτη ασυλία. Οι παίκτες αγωνίστηκαν με κλειστά μάτια, με σκοπό ένας από αυτούς να κερδίσει το πολυπόθητο κολιέ που θα τον κράταγε στο παιχνίδι. Ο νικητής ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, με αποτέλεσμα να εξαιρείται από την διαδικασία αποχώρησης.

Σήμερα, Δευτέρα, έρχεται νέο αγώνισμα που θα δώσει την ασυλία σε κάποιον δεύτερο παίκτη. Όσοι έμειναν, εκτός του μισθοφόρου, θα παλέψουν σκληρά και θα δώσουν ό,τι έχουν για να αποκτήσουν το κολιέ. Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, Μαχητές και Διάσημοι δηλώνουν πόσο σημαντικό είναι να νικήσουν το σημερινό αγώνισμα, αφού όλοι θέλουν να παραμείνουν στο Survivor.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να ξημερώσει και να πάω να αγωνιστώ ξανά για το επόμενο κολιέ, γιατί πρέπει να το πάρω ή εγώ ή η Ευρυδίκη σήμερα» δηλώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος θα δώσει για άλλη μια φορά τα πάντα για να νικήσει την ασυλία. Λίγο αργότερα, οι τέσσερις παίκτες που έχουν παραμείνει στο Survivor, θα μεταφερθούν στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει την νέα αποχώρηση…
Δες το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο:

Πλησιάζει προς το τέλος το #SurvivorGr και κάθε ασυλία είναι ακόμη πιο σημαντική για τους παίκτες! Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει λίγο πριν το τέλος;; ????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Read More

And More