Survivor: Ώρα μηδέν για Χανταμπάκη – Αγγελόπουλο! Η κόντρα, ο τσακωμός και η συγγνώμη [vids]

Θερμό επεισόδιο είχαμε χθες στο Survivor και συγκεκριμένα στην παραλία των διασήμων που μπορεί να κέρδισαν τον αγώνα της ασυλίας, αλλά νωρίτερα βρέθηκαν σε εμπόλεμη ζώνη. Ο καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, με τον Λάμπρο Χούτο να αναλαμβάνει χρέη πυροσβέστη.

Αρχικά η διαφωνία ήταν για το φαγητό, και στη συνεχεία η ειρωνεία και η προσβολή του Στέλιου Χανταμπάκη, όπως είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τον έβγαλε εκτός εαυτού.

“Ντάνο, έλα, σταματήσαμε. Έλα, σταματήσαμε, συγγνώμη. Έλα και θα κάνω και το σταυρό μου. Θα φάμε όλοι μαζί και θα κάνουμε και προσευχή”, είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε έξαλλος, ζητώντας του λίγο αργότερα το λόγο. “Για μένα η προσευχή είναι σημαντική. Μην την κοροϊδέψεις ξανά την προσευχή μου. Είσαι κωλοτούμπας και διπρόσωπος”, είπε μεταξύ άλλων ο Αγγελόπουλος και τράβηξε τη μπλούζα του Χανταμπάκη από το πρόσωπο.

Δες το βίντεο όλα όσα συνέβησαν στην παραλία:

Ωστόσο, μετά τη νίκη στον αγώνα της ασυλίας, όλα έδειχναν να έχουν φτιάξει για την ομάδα… Το θέμα όμως, επανήλθε στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Στέλιος Χανταμπάκης ζήτησε συγνώμη στον συμπαίχτη του για τη συμπεριφορά του… χωρίς όμως να λύνεται τελείως η παρεξήγηση τους…

Read More

And More