Survivor: Όσα δεν γνωρίζεις για την δυναμική αθλήτρια Αφροδίτη Σκαφίδα

Στο Survivor Ελλάδα Τουρκία οι παίκτες και των δύο ομάδων αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις για να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα έπαθλα και να καταφέρουν να παραμείνουν στο παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο, οι διαγωνιζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με δύσκολες συνθήκες διαβίωσης και απαιτητικά αγωνίσματα δοκιμάζοντας τις σωματικές και ψυχικές αντοχές τους. Μια από τις Ελληνίδες παίκτριες που έχει αποδείξει ότι έχει δύναμη και αντοχή είναι η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Η Αφροδίτη είναι 37 ετών με καταγωγή από την Αθήνα. Είναι επαγγελματίας γυμνάστρια και έχει πάρει μέρος σε δύο Ολυμπιακούς αγώνες. Επίσης έχει αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό της ως αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ. Η Αφροδίτη είναι μια αθλήτρια δυναμική και αυθόρμητη που θέλει να φτάνει συνεχώς το εαυτό της στα όρια του. Όπως έχει δηλώσει η ίδια είναι σίγουρη ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τις γυναίκες της τούρκικης ομάδας.

Δες παρακάτω ορισμένες από τις φωτογραφίες και τα video που έχει ανεβάσει η παίκτρια του Survivor 3 στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

http://instagram.com/p/Bpza080A_l7/

http://instagram.com/p/BqR_WCqA2dD/

 

Από το παιχνίδι φαίνεται ότι είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες.

 

Read More

And More