Survivor: Όσα δεν γνωρίζεις για τον γυμναστή και προπονητή καράτε, Νίκο Κοσμά

Οι παίκτες και των δύο ομάδων στο Survivor Ελλάδα Τουρκία, έρχονται αντιμέτωποι με δύσκολες συνθήκες και σκληρά αγωνίσματα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να παραμείνουν στο ριάλιτι επιβίωσης δοκιμάζοντας τόσο τις σωματικές όσο και τις ψυχικές τους αντοχές. Το τελευταίο διάστημα οι ομάδες του Survivor είναι η άσπρη και η μαύρη και καθεμία αποτελείται από Έλληνες και Τούρκους παίκτες. Ένας από τους δυναμικούς Έλληνες παίκτες της άσπρης ομάδας είναι ο Νίκος Κοσμάς.

Ο Νίκος Κοσμάς είναι 26 ετών και μένει μόνιμα στην Αθήνα. Η σχέση του με τον αθλητισμό ξεκίνησε από μικρή ηλικία όταν ασχολήθηκε με το καράτε. Στο συγκεκριμένο άθλημα έχει διακριθεί κατακτώντας Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά και την τρίτη θέση στον κόσμο. Πλέον είναι γυμναστής και προπονητής καράτε σε νέους. Έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του πολλές φορές Τούρκους πρωταθλητές.

Δες παρακάτω ορισμένες από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο παίκτης του Survivor 3 στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

Ο Νίκος Κοσμάς είναι ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει στο reality επιβίωσης.

Read More

And More