“Survivor Πανόραμα”: Δεν φαντάζεσαι ποιόν θέλουν στο ΣΚΑΙ για να το παρουσιάσει…

Πολλά γράφονται κι ακόμα περισσότερα ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα σε σχέση με το ποιός μπορεί να αναλάβει την παρουσίαση του “Survivor Πανόραμα” στην μετά Μελέτη εποχή εκεί στον ΣΚΑΙ.

Σενάρια, σενάρια, σενάρια, όπως επίσης και… συζητήσεις, συζητήσεις, συζητήσεις στο κανάλι, μιας και ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για το “Survivor 2” και όλες οι εκρεμμότητες εννοείται πως πρέπει να τακτοποιηθούν.

Έτσι, λατρεμένη το ξέρω ότι έχεις διαβάσει πολλάκις πως σε αυτό το πόστο είναι πολύ πιθανό να δούμε την Ευαγγελία Αραβανή. Όπως επίσης ξέρω ότι πρόσφατα άρχισε να “κυκλοφορεί” και το όνομα της Μαρίας Μπακοδήμου, αν και αρνούμαι να πιστρέψω πως η Μαρία θα δεχόταν να αναλάβει τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό ρόλο.

Θα μου πεις γιατί; Καμία δουλειά στη τηλεόραση δεν είναι ντροπή… Όμως, θεωρώ ότι όλο αυτό δεν ταιριάζει, δεν πάει στη Μαρία και πως η Μαρία εξακολουθεί να έχει το πολύτιμο προνόμοιο της επιλογής. Πως να στο πω ρε παιδί μου διαφορετικά; Η Μαρία είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που έχει γράψει μία πολύ συγκεκριμένη τηλεοπτική πορεία, κάνοντας πρώτα πολύ συγκεκριμένες επιλογές και το μόνο σίγουρο είναι ότι το “Survivor Πανόραμα” δεν της αξίζει, δεν είναι γι ΄αυτήν.

Μετά από την παραπάνω παρένθεση θέλω να σου πω, πως ο χορός της… ονοματολογίας όχι μόνο δεν έχει κοπάσει, αλλά όσο πάει και φουντώνει.

Σύμφωνα με τα όσα έπιασαν χθες αργά οι κεραίες μου, ένα από τα πρόσωπα που θέλουν εκεί στο ΣΚΑΙ για το “Survivor Πανόραμα” είναι ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ναί, ναί, πολύ καλά διαβάζεις, ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο οποίος και τα λέει μπροστά από την κάμερα και το έχει με την παρουσίαση και εξοικιωμένος είναι ο άνθρωπος με τις κάμερες -ηθοποιός γαρ – και βεβαίως, βεβαίως ήταν και στο “Survivor 1”, σημαντική τηλε-προυπηρεσία για να θεωρηθεί εκεί στο Φάληρο, ιδανική επιλογή.

Για να δούμε…

Read More

And More