Survivor: Ποιος είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης που ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες

Στο Survivor Ελλάδα Τουρκία, οι παίκτες και των δύο ομάδων έρχονται αντιμέτωποι με δύσκολες συνθήκες διαβίωσης και απαιτητικά αγωνίσματα. Όπως βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, οι διαγωνιζόμενοι κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις για να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα έπαθλα και να καταφέρουν να παραμείνουν στο παιχνίδι. Καθημερινά δοκιμάζουν τα όρια τους τόσο σωματικά όσο και ψυχικά και καλούνται να ξεπεράσουν τα εμπόδια για να φτάσουν μέχρι τον τελικό του παιχνιδιού. Ένας από τους Έλληνες παίκτες που έχει δύναμη και αντοχή είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Ο Παναγιώτης είναι 24 ετών και μένει μόνιμα στην Αθήνα. Εργάζεται ως σύμβουλος διατροφής και προπόνησης. Ο ίδιος δηλώνει αποφασισμένος, πεισματάρης και παθιασμένος. Οι πολεμικές τέχνες είναι η ζωή του και η βασικότερη αθλητική του δραστηριότητα. Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στην αθλητική του πορεία ήταν όταν κατέκτησε τον τίτλο του Χρυσού Βαλκανιονίκη στο καράτε.

Δες παρακάτω ορισμένες από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο παίκτης του Survivor 3 στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

Ο Παναγιώτης διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σώμα γεγονός που τον έχει βοηθήσει και στο παιχνίδι.

 

Read More

And More