Survivor: Πως επηρεάστηκαν οι Διάσημοι από την αποχώρηση του Κώστα Κοκκινάκη; [Video]

Το βράδυ της Τετάρτης έγινε το Συμβούλιο του Νησιού, όπου ο Κώστας Κοκκινάκης αποχώρησε τελικά από το Survivor, ύστερα από την τηλεοπτική ψηφοφορία. Η ομάδα των Διασήμων από πέντε έμειναν μόνο τέσσερις, έναντι των Μαχητών που εξακολουθούν να είναι ακόμη πέντε.

Οι Διάσημοι μετά από τέσσερις μήνες έχουν δεθεί πια μεταξύ τους, με αποτέλεσμα κάθε αποχώρηση να τους επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό.
Στο επεισόδιο της Κυριακής, θα δούμε την πρώτη μέρα χωρίς τον Κώστα Κοκκινάκη στο παιχνίδι. Οι Διάσημοι φυσικά είναι επηρεασμένοι, καθώς είχαν συνηθίσει τον διεθνή πολίστα και τις μαγειρικές τους ικανότητες και είναι αρκετά περίεργο που έχουν μείνει μόνο τέσσερις.
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, συγκεκριμένα, δήλωσε πως νιώθει, όπως ακριβώς ένιωσε όταν αποχώρησε η Λάουρα Νάργες από το παιχνίδι, η οποία ήταν η καλύτερή της φίλη μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.
Το μόνο που μένει να δούμε είναι πως θα είναι οι αγώνες από εδώ και πέρα, μείον ένα άτομο. Το έπαθλο για ακόμη μια φορά, βέβαια, θα είναι άλλου επιπέδου, κάτι που θα χαροποιήσει αρκετά Μαχητές και Διασήμους.
Δες το τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής:

Οι Διάσημοι έχασαν ένα ακόμη μέλος τους και έχουν μείνει τέσσερις! Πόσο θα τους επηρεάσει αυτό στα αγωνίσματα; Αυτή την Κυριακή στις 21:00 έχει #SurvivorGr ????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Read More

And More