Survivor: Η πρώτη ανάρτηση της Ξένιας των REC μετά την αποχώρησή της – Τι κάνει ακόμη στον Άγιο Δομίνικο;

Η Ξένια των REC βρίσκεται τις τελευταίες μέρες εκτός Survivor! Η sexy τραγουδίστρια του γνωστού συγκροτήματος πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, με συνέπεια να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης. Η πρώην παίκτρια των Διάσημων, όμως, δεν έχει επιστρέψει ακόμη στην Ελλάδα, καθώς απολαμβάνει τις ομορφιές του Αγίου Δομίνικου.

Μάλιστα, πριν λίγο έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στα social media, με την ίδια να ποζάρει με ένα καυτό σορτσάκι στις παραλίες της εξωτικής Καραϊβικής! Στην λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία, η όμορφη Ξένια μίλησε για την εμπειρία που έζησε στο Survivor αλλά αποκάλυψε και την ανυπομονησία της να γυρίσει στην Ελλάδα και να ξαναδεί τα αγαπημένα της πρόσωπα.

“Ένα τόσο όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Νιώθω πραγματικά ευλογημένη για όλο αυτό που έζησα, μια διαφορετική πλευρά της ζωής, σκληρή, γεμάτη από δυνατές εμπειρίες.. μέσα από αυτή πήρα μαθήματα ζωής, έμαθα να εκτιμώ αυτό που θεωρούσα δεδομένο, έκανα κάποιες δυνατές φιλίες και κράτησα για τον εαυτό μου κάθε ηλιοβασίλεμα για να θυμάμαι. Έτσι έζησα με τον δικό μου τρόπο και εγώ το #Survivor και θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη σας”.

Δες την ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/BgIt4UyFSRA/?taken-by=xeniarecband

Read More

And More