Survivor: Η Ροδάνθη Καπαρού επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο [pics]

Η Ροδάνθη Καπαρού ήταν η τελευταία αποχώρηση στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Έπειτα από έξι υποψηφιότητες, η έβδομη ήταν αυτή που φάνηκε η… φαρμακερή. Το κοινό διέσωσε τον Πάνο Θεοδώρου και η συμπαίκτριά του ήταν εκείνη που θα έπρεπε να αφήσει τον Άγιο Δομίνικο.

“Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Παρόλα αυτά θέλω να πω μπράβο στον Πάνο. Φεύγω γεμάτη από το Survivor. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που κατάφερα και μπήκα σε αυτό το παιχνίδι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που γνώρισα όλα αυτά τα άτομα και εκπλήρωσα τους στόχους μου. Δεν πρόκειται να φύγω με καμία πικρία. Όταν λέω ότι φεύγω γεμάτη το εννοώ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για να ζήσεις, τα έχω ζήσει όλα. Σίγουρα με στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω στην καλύβα και δεν θα το ξαναζήσω όλο αυτό, αλλά κάποια στιγμή θα γινόταν, οπότε είμαι χαρούμενη που θα συνεχίσει αυτή η ομάδα έτσι”, ήταν τα πρώτα λόγια της Ροδάνθης.

Πλέον, έχει επιστρέφει στην Ελλάδα και την ζεστή αγκαλιά των δικών της ανθρώπων. Το TLIFE τη συνάντησε κατά την αφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν αντίκρυσε την μητέρα της και τον αδερφό της αλλά και τον μπαμπά της!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More