Survivor: Η Σπυροπούλου ρώτησε την Δαλάκα για τον Ντάνο και έγινε χαμός στο twitter!

Και ναι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν σταματά να γλεντά τους συμπαίχτες της στο Survivor. Χαμογελαστή, πρόσχαρη και με την ατάκα που ξέρει πως θα κάνει τη διαφορά η παρουσιάστρια έβαλε λίγο “αλατοπίπερο” στο παιχνίδι και δεν δίστασε μέχρι και να ρωτήσει την Κατερίνα Δαλάκα για τον Ντάνο.

Η αλήθεια είναι πως πριν ξεκινήσει το Survivor 2, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της αθλήτριας με τον Γιώργο Αγγελόπουλο από βραδινή τους έξοδο. Πολλοί έσπευσαν να πουν πως είναι ζευγάρι, αλλά ο Ντάνος σε συνέντευξή του ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ειδύλλιο ανάμεσά τους και πως η Δαλάκα είναι φίλη του και την στηρίζει ενόψει το παιχνιδιού…

Τώρα όμως η “δαιμόνια” (όπως την αποκαλούν στο twitter) Κωνσταντίνα θέλησε να βγάλει την είδηση.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος και αφού κέρδισαν το έπαθλο φαγητού, πλησίασε τους συμπαίκτες της, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Κατερίνα Δαλάκα κι άρχισε τις ερωτήσεις… Αναφερόμενη στον γάμο της συμπαίκτριάς της, η παρουσιάστρια την ρώτησε αν θα τη δούμε να παντρεύετε με αυτόν που όλοι ξέρουμε… “Δαλάκα και εγώ στο γάμο σου”, είπε η Κωνσταντίνα και συνέχισε: “Ο σύζυγος ποιος είναι δεν μας είπες. Αυτός που έχουμε στο μυαλό μας;”

Και φυσικά, η ατάκα της δεν έμεινε ασχολίαστη στο twitter:

https://twitter.com/bebekos27/status/958818657685114881

https://twitter.com/tim_inferno/status/958815750977933313

https://twitter.com/tzenadi12/status/958816158869852160

Read More

And More