Survivor: Τα επικριτικά σχόλια για την Λάουρα Νάργες και το ξέσπασμα του Μιχάλη Μουρούτσου!

Δεν έχει τέλος η κόντρα των “διάσημων” και των “μαχητών” στο Survivor με το ενδιαφέρον φυσικά να παραμένει αμείωτο και τις “δηλητηριώδεις” ατάκες να διαδέχονται η μια την άλλη. Και μπορεί οι παίχτες της κάθε ομάδας να μην ακούνε τα σχόλια των αντιπάλων, οι δικοί τους άνθρωποι όμως είναι αυτοί που ξεσπούν. Έτσι, έγινε και στην περίπτωση της Λάουρα Νάργες. Η γνωστή παρουσιάστρια παρόλο που είναι χιλιόμετρα μακριά από τον σύντροφό της Μιχάλη Μουρούτσο, έχει την στήριξη του κάθε στιγμή.

Τι προκάλεσε όμως, την οργή του Χρυσού Ολυμπιονίκη του Tae Kwon Do; Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες, όταν οι “διάσημοι” κέρδισαν μια δοκιμασία με έπαθλο τα 4 κομμάτια πίτσα. Οι “μαχητές” προσπάθησαν να καταλάβουν τι έφταιγε για την ήττα του και τότε ακούστηκαν προσβλητικά σχόλια για την Λάουρα Νάργες και την Σόφη Πασχάλη. “Θεωρώ αδιανόητο για εμένα να με κερδίζουν η Λάουρα Νάργες και η Σόφη Πασχάλη”, είπε η γυμνάστρια Ειρήνη Κολυδά και συμπλήρωσε πως δεν μιλούσε υποτιμητικά απλώς η Σόφη Πασχάλη είναι μεγαλύτερή της σε ηλικία και η Λάουρα δεν ασχολείται με τον αθλητισμό.

Η “επίθεση” στην Λάουρα όμως δεν σταμάτησε εκεί, με τον Κύπριο Μάριο Πρίαμο να λέει : Δεν μπορώ να περιμένω την Λάουρα με τον κ… τον τόσο να κερδίζει εσένα. Αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Κοκκινάκη και την Νάργες δεν θα κερδίσουμε στο Survivor”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real Life, αυτά τα σχόλια έκαναν έξαλλο τον σύντροφο της Λάουρα, Μιχάλη Μουρούτσο που έγραψε στο Facebook: “Σταματά να τους κερδίζεις.. νευριάζουν..και τους χαλάς την ηρεμία..στο τέλος θα σου κάνουν και μήνυση..”.

Ωστόσο, η κόντρα με την Λάουρα δεν σταματά εκεί, αφού και στο χθεσινό επεισόδιο ο Κύπριος των “μαχητών” είπε για τον τραυματισμό της παρουσιάστριας πως άρχισε το show…

Δες το video:

Για να δούμε αν θα υπάρξει απάντηση από την πλευρά των διάσημων…

Read More

And More