Survivor: Το ευχαριστώ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον άνθρωπο που την φρόντιζε 5 μήνες στο παιχνίδι! [pic]

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, εδώ και 6 μέρες σχεδόν, αποτελεί παρελθόν για το Survivor. Όχι μόνο κατάφερε να μείνει 4μισι μήνες μέσα στο παιχνίδι, αλλά ήταν και η τελευταία γυναίκα που έφτασε έως εδώ, που το ριάλιτι επιβίωσης φτάνει στο τέλος του. Μάλιστα, η παίκτρια των Διάσημων συνεχίζει να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, όπου και κάνει διακοπές, ανεβάζοντας συνέχεια στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. (Δες εδώ τις διακοπές της Ευρυδίκης Βαλαβάνη)

Μάλιστα, ανέβασε και μια φωτογραφία, με ένα σημαντικό μήνυμα με παραλήπτη τον Τούρκο γιατρό, ο οποίος τους φρόντιζε τους τελευταίους πέντε μήνες. Ειδικότερα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε αντιμετωπίσει αρκετά σοβαρούς τραυματισμούς, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, με τελευταίο στο γόνατό της, που δεν την άφησε να διαγωνιστεί σε δύο παιχνίδια.
Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας τον ευχαρίστησε δημόσια στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αυτός ο άνθρωπος ήταν στο πλευρό μας 5 ολόκληρους μήνες και μας πρόσεχε στα μάτια του! Ένας υπέροχος επιστήμονας και ένας φανταστικός ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Ο Dr. Metin Kuş ήταν ο άνθρωπος που φρόντιζε και την τουρκική ομάδα του Survivor και ήταν πάντα εκεί σε οποιοδήποτε πρόβλημα είχαν είτε οι Τούρκοι παίκτες είτε οι Έλληνες.

Read More

And More