Survivor: Χαμός στο twitter μετά το ξέσπασμα της μητέρας του Μάριου Ιωαννίδη!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το Survivor με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να είναι το απόλυτο φαβορί του παιχνιδιού και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να αποτελεί ίσως την πιο μεγάλη απειλή για τον Ντάνο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Με αφορμή, μάλιστα τα όσα λέγονται και τη θέση που παίρνουν πολλοί απέναντι στον “τρελό” Κύπριο, η μητέρα του Λία Ιωαννίδου ξεσπά εναντίον του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου, αλλά και όσων τα βάζουν με τον γιο της και προωθούν τον Ντάνο.

«Η προσπάθεια του κυρίου να συσπειρώσει τον ελληνισμό έναντι στον κοινό εχθρό, τον Κύπριο τον Μάριο που ήρθε να μας κλέψει τον βραβείο, ξεκίνησε μια θύελλα αντιδράσεων στην Κύπρο και μπαίνω στη δύσκολη θέση να βεβαιώνω τους φίλους μου, τους πατριώτες μου Κύπριους, ότι δεν εκφράζει τους Έλληνες όλους. Οι Ελληνες του εξωτερικού είμαστε πάρα πολύ Έλληνες, δεν μας στερεί ότι ότι ζούμε σε ένα άλλο κράτος την εθνικότητα μας. Είναι σαν να λέει ότι οι Κρήτες, ή οι Μακεδόνες, ή οι Πελοποννήσιοι είναι λιγότερο Έλληνες.

Δεν μπορεί κάποιος να βγαίνει να ειρωνεύεται και να μηδενίζει την προσπάθεια τόσων ανθρώπων» ανέφερε συγκεκριμένα στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, η μητέρα του Μάριου.

Ωστόσο, αυτές οι δηλώσεις της προκάλεσαν τα επικριτικά σχόλια των θαυμαστών του ριάλιτι επιβίωσης που έδωσαν μέσω twitter, ψήφο εμπιστοσύνης στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, αλλά και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Read More

And More