Σβήνει κεράκια ο ANT1-Radio !

Σβήνει κεράκια ο ANT1-Radio ! | tlife.gr
Το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 κλείνει 22 χρόνια στον αέρα αυτή την Κυριακή 23 Μαΐου! 22 χρόνια γεμάτα εκπομπές που άφησαν εποχή και φωνές που αγαπήσαμε.
Δεκάδες δημοσιογράφοι και παραγωγοί που έχουν περάσει από το μικρόφωνο του ΑΝΤ1 Radio, θα γιορτάσουν τα γενέθλιά του αυτό το Σαββατοκύριακο 12:00 με 15:00, στην εκπομπή «Να ‘μαστε πάλι εδώ, Ανδρέα». Ο Ανδρέας Μικρούτσικος υποδέχεται παλιούς συνεργάτες του ΑΝΤ1 Radio που άφησαν το στίγμα τους στο ελληνικό ραδιόφωνο, για να ξαναθυμηθούν όμορφες στιγμές από το παρελθόν.

Τις ευχές και τις εμπειρίες τους στον ΑΝΤ1 Radio θα δώσουν μεταξύ άλλων οι: Τέρενς Κουίκ, Σταμάτης Κραουνάκης, Γιώργος Πολυχρονίου, Γιώργος Μητσικώστας, Νίκος Μουρατίδης, Γιάννης Μπέζος, Ηλίας Μπενέτος, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Τατιάνα Στεφανίδου, Μιχάλης Τσαουσόπουλος, Βασίλης Τσιβιλίκας, Πέτρος Φιλιππίδης, Άννα Παναγιωτοπούλου, Κατερίνα Παπαδοπούλου, Βαγγέλης Περρής, Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Αυτιάς, Θοδωρής Βαμβακάρης, Γιώργος Βαρεμένος, Μεγακλής Βιντιάδης, Τάκης Γιαννούτσος, Προκόπης Δούκας, Τζόυς Ευείδη, Δημήτρης Καμπουράκης, Θύμιος Καρακατσάνης, Νίκη Κάρτσωνα, , Πέτρος Κωλέτης, Στρατής Λιαρέλλης,

Θέμης Μάλης, Νίκος Μάνεσης, , Άγγελος Πυριόχος, Άρης Σταθάκης, Δημήτρης Στάμου, Παύλος Χαϊκάλης, Μάγκυ Χαραλαμπίδου.
Ο ΑΝΤ1 RADIO γιορτάζει τα γενέθλιά του με την καλύτερη συντροφιά και με τις ωραιότερες αναμνήσεις, αυτό το Σαββατοκύριακο 12 με 3 το μεσημέρι!

READ more