Συγγραφέας έγραψε έναν οδηγό για παιδεραστές! Eυτυχώς συνελήφθη.

Η αστυνομία του Κολοράντο, στις δυτικές ΗΠΑ, συνέλαβε χθες τον συγγραφέα ενός «Οδηγού του Παιδεραστή», ο οποίος είχε αποσυρθεί εσπευσμένως από την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη Kindle του Amazon έπειτα από βροχή επικρίσεων, ανακοίνωσε η αστυνομία της Φλόριδας.
Ο 47χρονος Φίλιπ Γκριβς συνελήφθη από την αστυνομία του Πουέμπλο, στα νότια του Ντένβερ, έπειτα από την έκδοση εντάλματος σύλληψής του από την κομητεία του Πολκ, τονίζεται στο ανακοινωθέν του σερίφη της κομητείας που απέχει περίπου 400 χλμ νοτιοδυτικά του Μαϊάμι.
Ο περιβόητος συγγραφέας...

Ο 47χρονος κατηγορείται πως διένειμε άσεμνου περιεχομένου υλικό, που περιέγραφε ανηλίκους σε δραστηριότητες που ενδεχομένως μπορούσαν να τους θέσουν σε κίνδυνο, τονίζεται στο ανακοινωθέν του σερίφη του Πολκ, ο οποίος αξιώνει την έκδοσή του Γκριβς στη Φλόριδα.
Το βιβλίο «Οδηγός του Παιδεραστή στην Αγάπη και την Ηδονή» (The Pedophile’s Guide to Love and Pleasure) εκτυπώθηκε από τον Γκριβς και κυκλοφόρησε στο εμπόριο τον Νοέμβριο.
Εκατοντάδες σχόλια που ανάρτησαν αγανακτισμένοι χρήστες του διαδικτύου ανάγκασαν το Amazon να αποσύρει από τους καταλόγους πωλήσεών του το συγκεκριμένο έργο.

Read More

And More