Συγγραφέας ισχυρίζεται ότι ο Αριστοτέλης Ωνάσης είχε βάλει τους παπαράτσι να φωτογραφίσουν γυμνή την Jackie στο Σκορπιό!

Συγγραφέας ισχυρίζεται ότι ο  Αριστοτέλης Ωνάσης είχε βάλει τους παπαράτσι να φωτογραφίσουν γυμνή την Jackie στο Σκορπιό! | tlife.gr

Ένα βιβλίο έρχεται να δώσει άλλη τροπή στο θέμα που είχε κάνει πάταγο στα τέλη της δεκατίας του 60. Η πρώην σύζυγος του προέδρου των Η.Π.Α και νυν σύζυγος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, φωτογραφίζεται ολόγυμνη στο Σκορπιό! Δημιουργείται σάλος και όλοι μιλούν για τη γύμνια της πρώην πρώτης κυρίας στο ελληνικό ιδιωτικό νησί του πλούσιου συζύγου της.

Τις φωτογραφίες είχε τραβήξει ο γνωστός φωτορεπόρτερ Δημήτρης Κουλούρης και όπως είπε η κόρη του Αλεξία Κουλούρη στην εκπομπή Η μηχανή του χρόνου κρατήθηκαν στα συρτάρια για τρία χρόνια και η ταυτότητα του παπαράτσο παρέμεινε κρυφή. Δημοσιεύτηκαν σε ιταλικό περιοδικό το οποίο ξεπούλησε. Όλοι φοβόντουσαν τις μηνύσεις… Μηνύσεις όμως δεν έγιναν ποτέ!

Φωτό από βίντεο εκπομπής «Η μηχανή του χρόνου»

Σήμερα η Daily Mail δημοσιεύει απόσπασμα από το βιβλίο του συγγραφέα Christopher Andersen το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και σύμφωνα με το οποίο, ο ίδιος ο Αριστοτέλης Ωνάσης, είχε κανονίσει με τους παπαράτσι να πάνε στο Σκορπίο για να φωτογραφήσουν την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ ολόγυμνη! Το δημοσίευμα συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο Ωνάσης είχε δώσε σε 10 φωτογράφους χάρτη με την ακριβή τοποθεσία του Σκορπιού, αλλά και τις ώρες που η γυναίκα του θα έκανε μπάνιο.

READ more