Συγκατοίκηση για Σ. Τσιμτσιλή και Θ. Σοφό

Στην πολυτελή μεζονέτα του καλού της στην Αγία Παρασκευή φαίνεται πως μετακόμισε η γνωστή παρουσιάστρια του Alter Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το ζευγάρι που ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι, μένει πια μαζί στο σπίτι του γνωστού δικηγόρου. Οι δυο τους φαίνεται πως χαίρονται τον έρωτά τους μακριά από αδιάκριτα μάτια.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, η Σταματίνα για έναν χρόνο έμενε σε διαμέρισμα που είχε νοικιάσει στο κέντρο της Αθήνας και βρισκόταν κοντά στη μητέρα της, την κυρία Παναγιώτα, που της έχει μεγάλη αδυναμία. Ο αγαπημένος της όμως την ήθελε κοντά του και έτσι την περασμένη εβδομάδα το πήρε απόφαση και μετακόμισε! Μάλιστα, παρόλο που φεύγει από το κανάλι, μετά τις οκτώ το βράδυ, αφού η ίδια επιμελείται τα θέματα της εκπομπής της, όταν επιστρέφει, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να μαγειρεύει στον αγαπημένο της. Όπως μαθαίνουμε μάλιστα, η σπεσιαλιτέ της είναι τα ζυμαρικά.

Οσον αφορά τον γάμο Σταματίνας – Θέμη, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου στο Μουσείο Νάσιουτζικ, ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες. Όπως έχει δηλώσει η μελαχρινή παρουσιάστρια, θα ασχοληθούν με όλα όσα χρειάζονται από αρχές Ιανουαρίου.

Read More

And More