Συγκινεί η Αλεξάνδρα Δράκου στο TLIFE για τον Νάσο Κάτρη: “Είναι φρικτό να πεθάνει κάποιος από το εμβόλιο”

Ο θάνατος του στυλίστα Νάσου Κάτρη, λίγες ώρες μετά τον εμβόλιο του κορονοϊού, έχει γεμίσει με θλίψη τους ανθρώπους που τον γνώρισαν.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αγαπητό και γνωστό νέο, ο οποίος εργάστηκε σε πολλά μαγαζιά της Αθήνας, της Μυκόνου, αλλά και της Χαλκίδας, την πόλη καταγωγής του.

Η fashion blogger, Αλεξάνδρα Δράκου, είναι σοκαρισμένη από τον αιφνίδιο χαμό του. Γνωρίζονταν πολύ καλά τα τελευταία χρόνια και διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Μιλώντας στο TLIFE, δήλωσε σοκαρισμένη και επεσήμανε ότι όσοι τον γνώριζαν περιμένουν να δουν το ιατροδικαστικό πόρισμα.

«Είμαι σοκαρισμένη, λυπημένη και απίστευτα θορυβημένη ,ενοχλημένη και αγανακτισμένη. Δεν μπορώ να το πιστέψω πως έγινε και περιμένουμε να δούμε αν έφταιγε το εμβόλιο κατά του covid-19, που έκανε λίγες ώρες πριν καταλήξει. Ήταν υγιής και νεότατος. Είναι φρικτό να πεθάνει κάποιος από το εμβόλιο και αυτός να έπρεπε να είναι ο Νάσος. Ένας πραγματικά καλοσυνάτος άνθρωπος, πάντα εύχαρος, άψογος επαγγελματίας. Το καλύτερο παιδί.

Συλλυπητήρια και δύναμη στην οικογένεια του και τους αγαπημένους του. Η απουσία του είναι αισθητή και θα μας λείψει πάρα πολύ. Κρίμα, ένα μεγάλο κρίμα», δήλωσε χαρακτηριστικά στο TLIFE.

Read More

And More