Συγκινεί η Αλίκη Κατσαβού: «Δεν έχω ανάγκη για σύντροφο, μου φαίνεται αδιανόητο»

Λίγο μόλις καιρό μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά, η τελευταία σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τις απαντήσεις που πρέπει να δώσει στον γιο της Φοίβο μετά το θάνατο του μπαμπά του. Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα “On time” και στη Σάσα Σταμάτη, η Αλίκη Κατσαβού αποκαλύπτει πως έχει ζητήσει τη βοήθεια ειδικών για το πώς έπρεπε να επικοινωνήσει το χαμό του Κώστα Βουτσά στον γιο τους.

«Εγώ είμαι σε μια κατάσταση διαρκούς προσπάθειας. Με καθοδηγεί το καθήκον για το παιδί, να είναι ευτυχισμένο και χαρούμενο. Με καθοδηγεί να είμαι και εγώ υγιής και δραστήρια. Ρωτάει γιατί πέθανε ο μπαμπάς και του απαντώ πάντα με τον ίδιο τρόπο “πέθανε γιατί ήταν πολύ άρρωστος και δεν μπορούσε να γίνει καλά”. Με έχουν καθοδηγήσει οι ειδικοί για το πώς θα μιλήσω στο παιδί. Οι ειδικοί ήταν ξεκάθαροι. Θέλει αλήθεια, απλά λόγια ταιριαστά με την ηλικία του. Εγώ σαν μαμά του γνωρίζω και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του παιδιού οπότε μπορώ να το διαχειριστώ», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ, σε μια στιγμή εξομολόγησης ανέφερε: «Δεν με απασχολεί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, εμένα με ενδιαφέρει το παιδί να είναι καλά. Δεν έχω ανάγκη για σύντροφο, έχω το παιδί μου πάνω απ’ όλα, την οικογένειά μου και τους κοντινούς μου ανθρώπους. Δεν έχω ανάγκη για σύντροφο, μου φαίνεται αδιανόητο. Άξονάς μου σε αυτή τη δυσκολία είναι το παιδί και η δημιουργία. Εγώ θέλω να έχω δουλειά να κάνω πράγματα. Γιατί η δουλειά σε βοηθάει, όπως έλεγε και ο Κώστας σε βοηθάει να έχεις πνευματική διαύγεια και να νιώθεις ζωντανός».

Read More

And More