Συγκινεί η Εριέττα Κούρκουλου: «Δεν φανταζόμουν ότι θα αντιμετώπιζα δυσκολίες στην απόκτηση παιδιού στα 26 μου»

Η Εριέττα Κούρκουλου νιώθει ευλογημένη, καθώς μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερε να κάνει την επιθυμία της πραγματικότητα και να μείνει έγκυος. Πριν λίγες ημέρες, η κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός ότι πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά μητέρα, λίγο διάστημα μετά τον γάμο της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη. 

Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης 19/10, η Εριέττα Κούρκουλου έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, ως ομιλήτρια σε συνέδριο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Η ίδια συγκίνησε με τον λόγο της, όπου αναφέρθηκε στις δυσκολίες να αποκτήσει παιδί παρά το νεαρό της ηλικίας της.

«Εγώ όπως και οι περισσότερες γυναίκες στη χώρα μας, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα αντιμετώπιζα δυσκολίες στην απόκτηση ενός παιδιού. Ούσα μόνο 26 χρονών, όταν ξεκινήσαμε τις προσπάθειες πιστεύαμε ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας. Δυστυχώς όμως ενάμιση χρόνο μετά, λόγω σοβαρής διαταραχής του κύκλου μου, δεν είχαμε συλλάβει. Δοκιμάσαμε αρκετούς γιατρούς και διάφορες θεραπείες, μέχρι να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει. Όλο αυτό το διάστημα η ζωή μας γυρνούσε γύρω από την προσπάθεια αυτή να γίνουμε γονείς» εξομολογήθηκε η Εριέττα Κούρκουλου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erietta Kourkoulou (@eriettakourkouloulatsi)

«Σήμερα, στέκομαι εδώ για να πω σε όσες γυναίκες αισθάνονται ακόμα μόνες τους, ότι δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Στέκομαι εδώ, για να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στο να σβήσουν τα ταμπού γύρω από την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Στέκομαι εδώ, γιατί οι γυναίκες που δίνουν τον αγώνα τους, χρειάζονται υποστήριξη και όχι συμβουλές. Δεν χρειάζονται μόνο οικονομική υποστήριξη. Χρειάζονται εργασιακή, κοινωνική και κρατική υποστήριξη. Θα συνεχίσω να στέκομαι εδώ λοιπόν, μέχρι να την αποκτήσουν» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Read More

And More