Συγκινεί η Ιωάννα Μπούκη: “Δεν είμαι η τέλεια μητέρα. Ελπίζω όμως…”

Η μικρή της πριγκίπισσα έχει σήμερα τα γενέθλιά της και από το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές. Ο λόγος για την 3χρονη Παυλίνα Σρόιτερ, την  μια από τις δυο πανέμορφες κόρες του Αντώνη Σρόιτερ και της Ιωάννα Μπούκη, που γεννήθηκε σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια.

Ιδιαίτερα συγκινημένη και χαρούμενη σήμερα, η μητέρα της ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία που την κρατά στην αγκαλιά της και συγκίνησε με το μήνυμα αγάπης που της έστειλε.

«Θυμάμαι την πρώτη φορά που άκουσα την καρδιά σου να χτυπάει. Ήσουν μια σταλίτσα, αλλά οι χτύποι της καρδιάς σου, ήταν εκεί δυνατοί και γρήγοροι. Η μεγαλύτερη επιθυμία μου από τη στιγμή που σε έφερα στον κόσμο είναι να προστατεύω την καρδιά σου κάθε μέρα που περνάει. Να ακολουθείς πάντα την καρδιά σου μωρό μου. Η καρδιά ξέρει τι είναι σωστό για εμάς. Να είσαι η καλύτερη στο να αγαπάς.

Δεν είμαι η τέλεια μητέρα… Ελπίζω όμως να καταλάβεις ότι ήμουν τέλεια σε ένα πράγμα, στο να σε αγαπώ. Οι άνθρωποι σε θυμούνται κυρίως για τον τρόπο που τους φέρεσαι και τους αγαπάς. Μην φοβάσαι να κανείς λάθη. Αν πιστεύεις με την καρδιά σου, ότι κάτι αξίζει, διεκδίκησε το! Τα λάθη κοστίζουν αλλά μαθαίνουμε από αυτά!

Αγάπησε εσένα. Με τα  ελαττώματα σου. Ντάντεψε τον εαυτό σου, και υπερασπίσου τον. Γιατί μόνο αν ξέρεις τι αξίζεις το καταλαβαίνουν και οι άλλοι γύρω σου!  Ελπίζω να ξέρεις ότι η αγκαλιά μου είναι πάντα ένα ασφαλές μέρος για να σε κρατήσει!

Να σε χαιρόμαστε Παυλινα μου!»

Read More

And More