Συγκινεί η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Αυτό το σημείωμα ήταν στο κομοδίνο της μαμάς μου από τα 8 μου, μέχρι την ημέρα που έφυγε»

Με μια ανάρτηση στη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή, η Κατερίνα Γκαγκάκη στέλνει το δικό της μήνυμα για την σημερινή ημέρα, 1 Οκτωβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της, στο κομοδίνο της μητέρας της βρισκόταν για πάρα πολλά χρόνια ένα γράμμα το οποίο είχε γράψει η ίδια η Κατερίνα Γκαγκάκη στα παιδικά της χρόνια.

Κατερίνα Γκαγκάκη – Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Αυτό το σημείωμα ήταν στο κομοδίνο της μαμάς μου από την ημέρα που το έγραψα, στα 8 μου, μέχρι την ημέρα που έφυγε, στα 74 της.

Να πω μόνο κάτι σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας. Να τους φροντίζετε τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας της ζωής σας όσο τους έχετε. Είναι η δύναμη, η μνήμη, η ρίζα και η προοπτική σας. Αλλά να φροντίζετε και τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, κάθε πτυχής της ζωής σας και κάθε ομάδας. Είναι η βάση, το ξεκίνημα και τα θεμέλια. Και είναι σπουδαίο πράγμα να σεβόμαστε τα θεμέλια», έγραψε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Δες την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Gagaki (@gagakia)

Read More

And More