Συγκινεί η κόρη του Κώστα Βουτσά – Το δημόσιο «ευχαριστώ» σε όσους βοήθησαν στην κηδεία του πατέρα της

Συγκινεί η κόρη του Κώστα Βουτσά – Το δημόσιο «ευχαριστώ» σε όσους βοήθησαν στην κηδεία του πατέρα της | tlife.gr

Με δάκρυα στα μάτια και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα στο πλευρό της αποχαιρέτησε μαζί με όλη την οικογένεια η Θεοδώρα Βουτσά, τον πατέρα της Κώστα Βουτσά. Ο αγαπημένος ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 88 χρόνων μετά από 19 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο «Αττικόν» και βύθισε στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα.

Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό και η κηδεία του πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή και οι κόρες του Θεοδώρα και Νικολέτα Βουτσά (από τον γάμο του με την Θεανώ Παπασπύρου), μαζί με την μητέρα τους, η τελευταία του σύζυγος  Αλίκη Κατσαβού, ο Άνθιμος Ανανιάδης και η πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά Εύη Καραγιάννη τον αποχαιρέτησαν συγκινημένοι.

Η κόρη του Θεοδώρα Βουτσά, μάλιστα, με μια συγκινητική ανάρτηση θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό της οικογένειας με μια μακροσκελή ανάρτησή της.

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την συμμετοχή σας στο πένθος μας.

Είναι πολύ μεγάλη η αγάπη που λαμβάνουμε από όλους για τον μπαμπά, για τον Κώστα, τον Κωστή. Σας ευχαριστούμε πολύ! Ευχαριστούμε τους φίλους, τους συνεργάτες, τους θαυμαστές που ήρθαν στην κηδεία, εκείνους που έστειλαν στεφάνια, που έστειλαν μηνύματα, που ήταν εκεί για τον μπαμπά με όποιο τρόπο μπορούσαν. Λάβαμε τόσα μηνύματα από όλα τα σημεία της γης όπου υπάρχουν Έλληνες. Αισθανθήκαμε την αγάπη όλων! Θα θέλαμε επίσης, με αυτήν την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αθηναίων. Ήταν όλοι δίπλα μας από την πρώτη στιγμή. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο προσωπικά και τον Δήμο για την προσφορά του τάφου και μνήματος προς τιμήν του μπαμπά και της προσφοράς του. Το δεχόμαστε με μεγάλη περηφάνια για τον πατέρα μας.

Ευχαριστούμε θερμά την Υπουργό Πολιτισμού και Υπουργό Εσωτερικών, και των υπαλλήλων του κάθε υπουργείου για την στήριξη. Είμαστε πολύ περήφανες για τον πατέρα μας που προσφέρθηκε για εκείνον η Δημοσία Δαπάνη. Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που του κάνετε. Η οικογένεια όμως του Κώστα Βουτσά, αποφασίσαμε να μην δεχτούμε το ποσό της Δημοσίας Δαπάνης. Θα θέλαμε να δοθεί σε κάποιον ή κάποιους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Έτσι θα έκανε ο πατέρας μας.

https://www.instagram.com/p/B9U-ERxpqL8/

Ο πατέρας μας φρόντισε για μας, ακόμα μια φορά- μέσα από τον Διόνυσο, τον εισπρακτικό φορέα των ηθοποιών. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε δημόσια το γραφείο τελετών Σκλια και προσωπικά τον ιδιοκτήτη των γραφείων Πάνο Σκλια για την υπέροχη διεκπεραίωση της τελετής. Ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και μας βοήθησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παρέχοντας ό,τι χρειαζόμασταν για να χαιρετήσουμε με τον τρόπο που θέλαμε τον Κώστα Βουτσα. Ευχαριστούμε τον κ. Γεωργουσόπουλο, τον Δήμαρχο Αθηνών κ. Μπακογιάννη, τον ΓΓ του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπα, τον Αρχηγό της αγαπημένης του ΑΕΚ κ. Μελισσανιδη, τον Πρόεδρο του Διόνυσου κ. Γαλανό, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου κ. Λιγνάδη, την κα. Μιμή Ντενίση για τους υπέροχους επικήδειους λόγους τους, τα τελευταία υπέροχα λόγια που άκουσε ο μπαμπάς. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη.

Είμαστε περήφανες για τα λόγια της αδερφής μας Νικκο. Πιστεύουμε ότι είπε με τον καλύτερο τρόπο ότι θα ήθελε να ακούσει και να πει ο μπαμπάς. Ευχαριστούμε τον Λακη Λαζοπουλο που μας βοήθησε να τον αποχαιρετήσουμε με τον δικό μας τρόπο, στο ΘΕΑΤΡΟ, γελώντας. Σε όλους που τον ευχαρίστησαν για το γέλιο που τους πρόσφερε, Σε όλους που του ευχήθηκαν καλό ταξίδι. Σε όλους εσάς που αγκαλιάσετε την οικογένεια του σαν να ήταν δική σας και μας στηρίξατε σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή,

Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας.

Η οικογένεια του Κωστή».

READ more