Συγκινεί η Λάουρα Νάργες – Η ανάρτηση για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Λάουρα Ναργες το μεσημέρι της Τετάρτης με αφορμή τα γενέθλια που θα είχε ο μπαμπάς της, αν ζούσε.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έχασε τον πατέρα της ξαφνικά τον Οκτώβρη του 2013 ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο. Η Λάουρα Νάργες είχε ταξιδέψει εσπευσμένα τότε στην Γερμανία προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του πολυαγαπημένου της πατέρα, ωστόσο τα νέα δεν ήταν καλά.

Από τότε μέχρι σήμερα η ίδια νοσταλγεί καθημερινά στις στιγμές μαζί του, αφού του είχε πολύ μεγάλη αδυναμία. Σαν σήμερα, λοιπόν, ο ίδιος θα είχε τα γενέθλιά του και έτσι η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια κοινή φωτογραφία τους από την περίοδο που ήταν παιδί γράφοντας:

“Σήμερα θα είχες γενέθλια. Έχω ακόμα το κινητό σου αποθηκευμένο στις επαφές μου. Πόσο πολύ θα ήθελα να ακούσω τη φωνή σου. Θα ανάψω ένα κεράκι για σένα στην εκκλησία που, όπως ξέρεις, το κάνω πολύ συχνά. Ούτως η άλλως. Προτιμώ όμως την αγκαλιά σου. Happy Birthday, Daddy. I Miss You”.

Συγκινεί η Λάουρα Νάργες.

Read More

And More