Συγκινεί η Μελίνα Ασλανίδου: Η ανάρτηση για τον αδερφό της, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερη για τη Μελίνα Ασλανίδου, καθώς σαν σήμερα πριν από 21 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος αδερφός της, Ανέστης, σε ηλικία μόλις 20 ετών.

Η τραγουδίστρια δεν ξεχνά ποτέ αυτή την ημέρα, μιας και ο αδερφός της αποτελούσε την αδυναμία της. Μάλιστα, σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αναφέρει:

“Ο χαμός του αδερφού μου είναι κάτι που δεν θέλω να το πολυκουβεντιάζω, αλλά ήταν καθοριστική στιγμή στη ζωή μου. Συνέβη το 2000, προτού βγω στη δισκογραφία, και ήταν ουσιαστικά η ώθηση που χρειαζόμουν για να αλλάξω πράγματα στη ζωή μου, που αλλιώς δεν θα άλλαζα. Γιατί να θέλω να κάνω γκρουπ; Γιατί να θέλω να φύγω από τη Θεσσαλονίκη;

Μια χαρά περνούσα. Έκανα αυτό που αγαπούσα και δεν ήθελα να γίνω σταρ, δεν με απασχολούσε η καριέρα. Εγώ να τραγουδάω ήθελα μόνο. Η ψυχή μου διψούσε να τραγουδά… Η μουσική ήταν ο μόνος χώρος μέσα στον οποίο ένιωθα ασφάλεια και σιγουριά. Όταν τραγουδούσα ήταν σαν να γλιστρούσε όλος ο πόνος από πάνω μου”.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Ανέστη στο προφίλ της στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου συγκινεί, γράφοντας: “Σαν σήμερα… 25 Μαΐου. Ανέστης Ασλανίδης του Παρασκευά και της Ανατολής… Εσύ πρίγκιπα της καρδιάς μου… Αιώνια η μνήμη σου”.

Δες την ανάρτηση:

 

Read More

And More