Συγκινεί η Naomi Campbell: «Έχασα ανθρώπους από τον κορονοϊό»

Μπορεί από κάποιους να χαρακτηρίστηκε ως υπερβολική, όταν εμφανίστηκε με ολόκληρη στολή προστασίας, μάσκα και εξοπλισμό για να ταξιδέψει, την περίοδο που είχε αρχίσει να εξαπλώνεται ο κορονοϊός. Εκείνη, όμως, δεν έκανε πίσω και από την αρχή κατάλαβε τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Ο λόγος για την Naomi Campbell που μετά το lockdown στις ΗΠΑ παραμένει κλεισμένη σπίτι και στέλνει τα δικά της μηνύματα συμπαράστασης σε όλον τον κόσμο.

Με μια άκρως συγκινητική ανάρτησή της, η διάσημη καλλονή αποκάλυψε πως αυτές τις μέρες έχει χάσει ανθρώπους που γνώριζε, λόγω κορονοϊού και καλεί όλον τον κόσμο να παραμένει σπίτι, καθώς οι επόμενες εβδομάδες θα είναι πολύ κρίσιμες.

«Πηγαίνοντας στην 4η εβδομάδα, αυτές οι επόμενες 2 εβδομάδες θα είναι πιο δύσκολες, κάθε μέρα αυτή την εβδομάδα έχασα κάποιον που ξέρω, δεν υπάρχει χρόνος να θρηνήσουμε ή να είμαστε εκεί για τους αγαπημένους μας. Σας παρακαλώ κρατήστε γερά την πίστη σας! Αναπνεύστε, ξεκουραστείτε και επανέλθετε. Κρατήστε το πνεύμα σας ψηλά και τη στάση σας θετική! Σας στέλνω αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά η Ναόμι Κάμπελ, με τους θαυμαστές της να την κατακλύζουν με μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.

Read More

And More