Συγκινεί η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη για την απώλεια του πατέρα της: “Πάντα θα είναι κοντά μας και θα μας προσέχει”

Πριν δύο μήνες περίπου, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη βίωσε την πιο δύσκολη απώλεια της ζωής της, εκείνη του πολυαγαπημένου της πατέρα. Ο Λευτέρης Καραμπουτάκης πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 54 ετών, βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη τόσο την κόρη του, όσο και τους φίλους και την οικογένειά του.

Σήμερα, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η φιναλίστ του MasterChef 3 ευχαρίστησε όλους όσοι τη στήριξαν σε αυτή την πολύ δύσκολη φάση της ζωής της.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη στήριξη και την αγάπη που μου στείλατε…. πολλοί άνθρωποι με βοήθησαν και στάθηκαν δίπλα μου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή… Εύχομαι κανείς να μη νιώσει αυτό το πόνο αλλά δυστυχώς όλα είναι μέσα στη ζωή. Η ζωή συνεχίζεται και ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός… Εγώ ξέρω πως πάντα θα είναι κοντά μας θα μας προσέχει και όλα θα γίνουν όπως έλεγε και εκείνος… Με τη στήριξη σας και την αγάπη σας όλα θα τα καταφέρουμε… Τώρα πλέον πιο κοντά σας… Νέα πράγματα ξεκινάνε στην Ελλάδα πια…. και φυσικά Νέα και ακόμη πιο δημιουργικά συνεχίζουν και στη Κύπρο με τον υπέροχο @panostogias…»

 

Read More

And More