Συγκινεί η Χριστίνα Αλούπη: «Γλυκό μου αγόρι, εύχομαι και τελειώσει γρήγορα το κακό που βιώνουμε…»

Τα μέτρα αυτοπεριορισμού συνεχίζονται και όλη η χώρα είναι «κλειδωμένη» μέσα για να αποτρέψει την εξάπλωση του κορονοϊού. Και όπως καταλαβαίνεις η ανησυχία και τα μηνύματα για τη νέα τάξη πραγμάτων δεν έχουν τέλος.

Ανάμεσα σε αυτούς που  εκφράζουν την ανησυχία τους είναι πολλοί άνθρωποι της ελληνικής showbiz. Και ένα από τα post που ξεχώρισαν ήταν αυτό της Χριστίνας Αλούπη. Η γνωστή παρουσιάστρια που έχει δυο παιδιά, έστειλε το δικό της μήνυμα στον 3χρονο γιο της και συγκίνησε:

«Γλυκό μου αγόρι, εύχομαι και τελειώσει γρήγορα όλο αυτό το κακό που βιώνουμε και να μη θυμάσαι τίποτα, να το διαβάζεις στα βιβλία της ιστορίας όταν μεγαλώσεις και να σου λέω για τις μέρες που όλος ο πλανήτης έμεινε σπίτι (ελπίζω) και παίζαμε παιχνίδια και πηγαίναμε βόλτα με τα πόδια στη γειτονιά, εύχομαι να περάσει γρήγορα και στα 3 σου χρόνια, να μη θυμάσαι τίποτα!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια παραμένει κλεισμένη στο σπίτι με τους γιους της και τον σύζυγό της και περιμένει να περάσει όλη αυτή η δύσκολη περίοδος.

Read More

And More