Συγκινεί ο Δημήτρης Μακαλιάς: Η παιδική φωτογραφία με τον αδελφό του που δεν είναι πια στη ζωή

Ο Δημήτρης Μακαλιάς είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός. Μαζί με την Αντιγόνη Ψυχράμη έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και ο γιος τους ο είναι όλη τους η ζωή. Αυτή την σεζόν, ο Δημήτρης συμμετέχει στην εκπομπή “Τι λέει;” του Alpha, που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη. Παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο ίδιος προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί με την σύζυγο του και τον γιο του.

Ο Δημήτρης μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή με τους θαυμαστές του στο Instagram. Σήμερα κοινοποίησε μία φωτογραφία από την παιδική του ηλικία που παίζει μαζί με τον αδερφό του, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από δέκα χρόνια από ανακοπή καρδιάς. Ο αγαπημένος ηθοποιός κρατάει ζωντανή την μνήμη του αδερφού του – ο οποίος ήταν 3 χρόνια μεγαλύτερος του – και αν και η ζωή συνεχίζεται, εκείνος αναπολεί το παρελθόν και τις ευτυχισμένες στιγμές που πέρασε μαζί του.

“10 χρόνια μακρυά σου” ήταν το σχόλιο που συνόδευε την φωτογραφία.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό You, ο αγαπημένος ηθοποιός είχε μιλήσει για τον αδελφό του:

“Είχα έναν αδελφό, τον Τάσο, τον οποίο έχασα πριν από πέντε χρόνια από ανακοπή. Τότε εκείνος ήταν 30 και εγώ 27. Το έπαθε έτσι ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση, μέσα στο αυτοκίνητο, κάτω από το σπίτι. Μόλις είχε γυρίσει από τη δουλειά του – ήταν ιδιωτικός υπάλληλος σε μια εταιρεία. Δεν πρόλαβε καν να βγει από το αμάξι, τόσο απρόσμενα. Με τον αδελφό μου μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο, τις ίδιες ανησυχίες για τη ζωή. Ήμασταν πολύ δεμένοι.. Όταν συνέβη αυτό ήταν συνταρακτικό όπως θα ήταν άλλωστε και για κάθε οικογένεια”.

Read More

And More