Συγκινεί ο Γιάννης Ζουγανέλης με το “αντίο” στον Δημήτρη Ψαριανό (video)

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η ξαφνική είδηση του θανάτου του Δημήτρη Ψαριανού. Ο καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών με τα αίτια του θανάτου του να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστά ενώ στον τοίχο του φίλοι και θαυμαστές έσπευσαν να εκφράσουν τη στεναχώρια τους για αυτό το δυσάρεστο γεγονός.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, που γνώριζε τον καλλιτέχνη θέλησε να πει το δικό του “αντίο” μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

“Καλή σας μέρα. Εύχομαι όλοι να είστε καλά σε αυτή την εποχή την ανθρωποφάγο. Έφυγε ένας φίλος από τη ζωή, ο Δημήτρης Ψαριανός. Ένας εξαιρετικός τραγουδιστής, απέριττος, δημιουργικός. Με φοβερές εντάσεις μέσα στην ψυχή και σεμνός απ΄ έξω. Ένας ήσυχος, πράος, ιδιαίτερος καλλιτέχνης. Ο τραγουδιστής του Μάνου Χατζιδάκη που μαζί με τη Φλέρυ Νταντωνάκη τραγούδησαν τον “Μεγάλο ερωτικό”, ότι πιο εμβληματικό για τον έρωτα τα τελευταία χρόνια. Ήθελα να παρακαλέσω τους νέους που ενδεχομένως δεν τον ξέρουν να ψάξετε να δείτε τι σημαίνει παρουσία στο τραγούδι, τη μουσική με μια ελληνικότητα ιδιαίτερη, σεμνή και φωτεινή. Δημήτρη μου καλό ταξίδι” αναφέρει ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Read More

And More