Συγκινεί ο Γιώργος Βασιλείου μέσα από το αντικαρκινικό νοσοκομείο

Συγκινεί ο Γιώργος Βασιλείου μέσα από το αντικαρκινικό νοσοκομείο | tlife.gr

Ήταν τα άσχημα νέα που μας συγκλόνισαν πριν λίγες ημέρες. Ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής Γιώργος Βασιλείου παλεύει με τον καρκίνο που του χτύπησε την πόρτα και στέλνει μήνυμα στα νέα παιδιά να κόψουν το τσιγάρο, το οποίο θεωρεί υπεύθυνο για τη αρρώστειά του.

Χθες ο ηθοποιός που αγαπήσαμε από το θέατρο αλλά και από τη συμμετοχή του στο δημοφιλές σήριαλ Η Λάμψη ως Ταξίαρχο Θεοχάρη, δημοσίευσε φωτογραφίες από το νοσοκομείο όπου τον επισκέφθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Σήμερα ο ηθοποιός που συνεχίζει να νοσηλεύεται στο ανρικαρκινικό νοσοκομείο Μεταξά, ευχαρίστησε μέσα από το προσωπικό του προφίλ όλους όσους τον στηρίζουν ο καθένας με το δικό του τρόπο και ιδιαίτερο τον ηθοποιό και φίλο του Γιώργο Γεωργίου..

«ΚΑΛΗΜΕΡΑ……ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ…… ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ……. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟ ΦΙΛΟ… ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ… ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΩΡΓΗ….. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…… Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ»…


READ more