Συγκινεί ο Κώστας Αρζόγλου με την αποκάλυψή του: “Η μητέρα μου πνίγηκε και από τότε δεν ξαναμπήκα στη θάλασσα”

Μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε ο Κώστας Αρζόγλου στην εκπομπή “Μega Καλημέρα” και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα και κατάφερε να συγκινήσει με την αποκάλυψη που έκανε για τον θάνατο της μητέρας του και τη φοβία που έχει αποκτήσει μετά από αυτό το τραγικό συμβάν.

“Έχω κάνει 17 τηλεοπτικές σειρές και έχω καταφέρει να μην με λένε ποτέ με το όνομα του ρόλου μου. Έγινε ένα διδακτορικό στο πανεπιστήμιο με τίτλο “Από τον Σκαρίμπα στον Μπέκετ”», δήλωσε ο Κώστας Αρζόγλου, μιλώντας για την εμπειρία του στην τηλεόραση, ενώ αναφερόμενος στη θεατρική του σταδιοδρομία είπε: «Έχω βγάλει χρήματα από τη δουλειά μου αλλά όλα έχουν πέσει στο θέατρο. Με έχουν κλέψει όμως πολύ, έχει γίνει ολόκληρο μιούζικαλ, περιοδείες και δεν έχω πάρει δραχμή” ανέφερε ο ηθοποιός.

Ο Κώστας Αρζόγλου δήλωσε επίσης πως ποτέ κατά τη διάρκεια της καριέρας του δεν κυνήγησε τις ταμπέλες, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: “Έχω φύγει από θέατρο γιατί το όνομά μου ήταν πάνω από αυτό της Μάγιας Λυμπεροπούλου. Έπρεπε να είναι πιο κάτω”.

Όσο για τον τραγικό θάνατο της μητέρας του που τον σημάδεψε ανέφερε: “Η μητέρα μου πνίγηκε. Ήταν η Έλλη Λαμπέτη που μου το ανακοίνωσε, ήμουν σπίτι της και δεν μπορούσα να οδηγήσω για φύγω. Δεν μπαίνω στην θάλασσα από τότε. Φοβάμαι πάρα πολύ τις “τρίπλες” που μπορεί να μου κάνει. Καταλαβαίνεις πόσο μπορεί να αγαπάς κάποιον όταν σου λείψει. Αυτό το έχω καταλάβει και με θανάτους και σε χωρισμό”.

Read More

And More