Συγκινεί ο Λάκης Γαβαλάς: «Μου λείπουν οι αδελφές μου, κάθε μέρα πιστεύω ότι θα με πάρουν τηλέφωνο να μου πουν ότι αναθεώρησαν»

Με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που τον διακρίνει, ο Λάκης Γαβαλάς μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» σχολίασε τις ενδυματολογικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή, μίλησε ακόμα για τα Χριστούγεννα που πέρασε στις φυλακές Κορυδαλλού αλλά και για τις αδερφές του με τις οποίες έχει να μιλήσει 11 ολόκληρα χρόνια

«Δε συμφωνώ με το στυλ της Δέσποινας Βανδή στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται. Δεν κρίνουμε τις ηλικίες, κρίνουμε το στυλ. Το κόκκινο δεν είναι μόδα για σκηνή. Εμφανίζει τη σιλουέτα της διακεκομμένη. Η Βανδή είναι μια θεά, που δεν έχει ανακαλύψει ότι θα ήταν προστατευμένη με ένα υπέροχο μαύρο ρούχο, το οποίο θα άφηνε κενό το ένα μπράτσο της ή τη μία γάμπα της» είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Για τα Χριστούγεννα στη φυλακή, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Τις ημέρες των Χριστουγέννων στις φυλακές, δεν μπορούσα παρά να πειθαρχήσω και να τραγουδήσω την Άγια Νύχτα μαζί με άλλους πέντε κρατούμενους. Το μόνο που με πείραξε ήταν ότι ήμουν ο μόνος παράφωνος. Επειδή μας βλέπουν τώρα στις φυλακές, να πω ότι θα τους κάνει καλό να είναι πειθαρχημένοι, να σωφρονιστούν και να έχουν μια καλύτερη χρονιά από αυτές που πέρασαν».

Τέλος, για τις αδερφές του με τις οποίες έχει να μιλήσει 11 χρόνια, ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε, «Μου λείπουν και κάθε φορά που είναι γιορτές πιστεύω ότι θα με πάρουν και θα μου πουν ότι αναθεώρησαν για όσα συνέβησαν. Δεν το έχουν κάνει ακόμη. Έχω παράπονο, όχι μόνο για αυτές τις ημέρες, αλλά και γιατί μεγαλώνουν τα παιδιά τους που τα έχω αναθρέψει και θα μπορούσαμε να ήμασταν φίλοι».

Read More

And More