Συγκινεί ο Marc Jacobs! Λόγω κορονοϊού γιορτάζει την πρώτη επέτειο γάμου μέσω Instagram! Video

O κορονοϊός άλλαξε τις ζωές των ανθρώπων σε όλο το πλανήτη και δεν κάνει διακρίσεις. Είτε κάποιος είναι φτωχός πλούσιος ή διάσημος. Κάποιοι είχαν την τύχη να μένουν σπίτι μαζί με τους αγαπημένους τους, κάποιοι όμως έτυχε να περνούν την καραντίνα μόνοι,  και χώρια από τους αγαπημένους τους.

Αυτό συνέβη και στον διάσημο σχεδιαστή μόδας Marc Jacobs, ο οποίος σήμερα κλείνει ένα χρόνο γάμου με τον αγαπημένο του , Charly Defrancesco. Ο διάσημος σχεδιαστής περνά όλη την απομόνωση μόνος του, μακριά από τον σύζυγό του και χθες βράδυ συγκίνησε τα εκατομμύρια των followers του γιορτάζοντας την επέτειό τους μακριά και με σύνδεση μέσω isntagram.

O Μαρκ στο σπίτι του έκοψε δυο κομμάτια από την τούρτα και έδωσε στον σύζυγό του με τον οποίο ήταν σε live σύνδεση και έτσι περίεργα και από μακριά, γιόρτασαν την επέτειό τους!

Ο Marc Jacobs παντρεύτηκε τον επί σειρά ετών σύντροφό του, Charly Defrancesco, πέρσι τον Απρίλιο στην Νέα Υόρκη. Ο γάμος του 56χρονου σχεδιαστή με τον 38χρονο εκλεκτό της καρδιάς του (κατασκευαστής κεριών και πρώην μοντέλο στο επάγγελμα) είχε εκλεκτούς καλεσμένους. Μεταξύ άλλων με την παρουσία τους τους τίμησαν πασίγνωστα μοντέλα όπως η Naomi Campbell, η Bella και η Gigi Hadid και η Emily Ratajkowski, αλλά και ηθοποιοί όπως οι Justin Theroux, Bette Middler και Chloe Sevingny. Μετά το γάμο είχε ακολούθήσει δεξίωση στο εστιατόριο «The Grill» στο Μανχάταν.

Read More

And More