Συγκινεί ο Μιχάλης Μουρούτσος για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Συνοδοιπόροι στον πρωταθλητισμό, σε αγαπάω αδερφέ μου»

Θρήνος για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή μόλις στα 43 του χρόνια ηττημένος από μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Η είδηση για τον θάνατό του βύθισε στο πένθος τον κόσμο του αθλητισμού. Ο Μιχάλης Μουρούτσος συγκλονισμένος με τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη αποχαιρετά τον Ολυμπιονίκη Τάε Κβον Ντο με τον οποίο είχαν γνωριστεί το μακρινό 1996.

Μιχάλης Μουρούτσος – Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Αδερφέ μου καλό ταξίδι. Ήσουν από την ώρα που γεννήθηκες μέχρι αυτή την μαύρη μέρα ένας μαχητής. Ξεκινήσεις από το μηδέν και έφτασες στην κορυφή των μεγαλύτερων αθλητών του κόσμου. Είμαι τυχερός που έζησα δίπλα σου την μεγαλύτερη αθλητική πορεία σου.

Από το 1996 που γνωριστήκαμε, ζήσαμε μαζί παρά πολλές στιγμές. Ευχάριστες , χαρούμενες , δύσκολες, αστείες, στενάχωρες αλλά πάντα συνοδοιπόροι στο ταξίδι του πρωταθλητισμού. Θα μπορούσα να γράφω ασταμάτητα αλλά θα σταματήσω εδώ. Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια σου. Σε ευχαριστούμε για όλα. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Να μας προσεχείς τώρα από ψηλά. Σ ‘αγαπάω αδερφέ μου», έγραψε ο Μιχάλης Μουρούτσος.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis Mouroutsos (@michalismouroutsos)

Ο Μιχάλης Μουρούτσος δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες του με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη :

Δες επίσης: Αλέξανδρος Νικολαΐδης – Δώρα Τσαμπάζη: Ο έρωτας, τα δύο παιδιά και οι εικόνες της οικογενειακής τους ευτυχίας

Read More

And More