Συγκινεί ο Παντελής Καναράκης: “Χιλιάδες άνθρωποι βρέθηκαν χωρίς σπίτι, τι τραγωδία”

Με τον χειρότερο τρόπο μπήκε ο Αύγουστος φέτος, αφού δεκάδες καταστροφικές φωτιές ξέσπασαν σε δασικές εκτάσεις της χώρας μας. Οι τεράστιες φλόγες έκαψαν τα πάντα στο πέρασμά τους, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να χάσουν τις περιουσίες τους. Ο Παντελής Καναράκης παρακολουθεί με θλίψη όσα συμβαίνουν ανήμπορος να πιστέψει ότι κάποιοι άνθρωποι θα μείνουν στον δρόμο.

Ο γνωστός καλλιτέχνης θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram, γράφοντας ένα συγκινητικό κείμενο για τη σημασία που έχει το σπίτι του κάθε ανθρώπου για τη ζωή του.

“Τα σπίτια δεν είναι τούβλα. Δεν είναι πόρτες, θέα, επένδυση, κληρονομιά. Τα σπίτια είναι οι ζωές μας οι ίδιες. Στα σπίτια κουρνιάζουμε, ξεκουραζόμαστε, χανόμαστε, ονειρευόμαστε, ντυνόμαστε, ξεντυνόμαστε, κρυβόμαστε, γιορτάζουμε, στενοχωριόμαστε… στα σπίτια.

Γυρνάμε το κλειδί και η φωλιά μας, μας αγκαλιάζει. Χιλιάδες άνθρωποι από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν χωρίς σπίτι… χωρίς σπίτι να κουρνιάζουν οι ζωές τους. Χωρίς σπίτι… τι τραγωδία…”, έγραψε ο Παντελής Καναράκης.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More