Συγκινεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο “Μαζί σου”: “Όσο μεγάλη ήταν για εμένα η επιτυχία είναι και για τη χώρα μου”

Συγκινεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο “Μαζί σου”: “Όσο μεγάλη ήταν για εμένα η επιτυχία είναι και για τη χώρα μου” | tlife.gr

Συγκινημένος μιλά για τη μεγάλη του νίκη και τον πρώτο του τίτλο σε τουρνουά ATP ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας έκανε την Ελλάδα περήφανη κερδίζοντας τον Λετονό αντίπαλό του Έρνεστς Γκούλμπις στον τελικό του Stockholm Open και κατακτώντας το τρόπαιο του ΑTP 250.

“Νιώθω πολύ χαρούμενος για ό,τι έχω καταφέρει μέχρι στιγμής και που έχω αγωνιστεί σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις, βάζοντας την Ελλάδα στο χάρτη του τένις”, αποκάλυψε ο γνωστός τενίστας στο «Μαζί σου«.

Μιλώντας μάλιστα, για τα συναισθήματα και την συγκίνηση των δικών του ανθρώπων, ανέφερε: “Και η μητέρα μου και όλοι όσοι ήταν κοντά μου χάρηκαν πολύ με την νίκη μου και είναι πολύ περήφανοι για εμένα. Όσο μεγάλη ήταν για εμένα η επιτυχία είναι και για τη χώρα μου. Ο πρώτος τίτλος είναι πάντα πιο δύσκολος και ο πιο σημαντικός”.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μάλιστα μετά τη νίκη του βρέθηκε στο πλευρό του αντιπάλου του Έρνεστς Γκούλμπις και τον παρηγόρησε: “Ξέρω τον Έρνεστς πολύ καλά. Είμαστε φίλοι και ήμασταν μαζί στο τουρ. Ξέρω ότι η ήττα στον τελικό δεν είναι και το καλύτερο πράγμα, επειδή έχεις κάνει μια πορεία στο τουρνουά και είναι αυτός που σε πληγώνει. Το να παρηγορήσω τον αντίπαλό μου είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω”.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή ήταν η τρίτη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά σε τελικό της ATP και κατάφερε να φτάσει στον τίτλο χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα στον τελικό. «Έσπασε» μάλιστα το σερί του Γκούλμπις, που δεν είχε χάσει κανέναν τελικό (6-0 στο μονό, 2-0 στο διπλό) μέχρι την Κυριακή (21/10)!

READ more