Συγκινεί ο Χρήστος Δάντης για την απώλεια αγαπημένου του προσώπου: «Έμεινα λίγο βουβός αυτές τις ημέρες»

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Χρήστος Δάντης, με αφορμή τον θάνατο του Αντώνη Τουρκογιώργη.

Ο τραγουδιστής, μπασίστας και ιδρυτικό μέλος των «Socrates Drunk the Conium» αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, από το το 2010 και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Ο Χρήστος Δάντης το απόγευμα της Τρίτης 7/5 θέλησε να τον αποχαιρετήσει με ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, περιγράφοντας όσα «έζησαν» μαζί.

«Το Ελληνικό Rock ξεκίνησε με τους Socrates, τον Γιάννη Σπάθα και τον Αντώνη Τουρκογιώργη κυρίως που ήταν οι δημιουργοί τους. Ελπίζω το ότι «χάθηκαν» και οι δυο να μη σημαίνει το τέλος του. Έμεινα λίγο βουβός αυτές τις μέρες για να δω αν θα επαληθευτεί αυτό που μου είχε πει κάποτε ο Σπάθας. «Δε βαριέσαι Χρήστο, αυτά τα …….. δε μας συγχώρεσαν ποτέ τον Αγγλικό στίχο στα τραγούδια μας κι όταν γίνεται κουβέντα για το είδος αυτό, κοιτάζουν να μας περάσουν στα ψιλά γράμματα». Τελικά, αλήθεια έλεγε. Ελάχιστες αναφορές, σα να μη συνέβη. Στο καλό τεράστιε Αντώνη Τουρκογιώργη.

Συγνώμη που δε φροντίσαμε εμείς οι νεότεροι σας, τα μαθητούδια σας. Ευχαριστώ για τη γνώση, την παρέα με τη μουσική σου, το Μπασσο αλλά και τη φωνάρα σου», έγραψε ο Χρήστος Δάντης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Dantis (@christosdantis)

Read More

And More