Συγκινεί το μήνυμα Ελληνίδας εστεμμένης για τον θάνατο του πατέρα της: «Χωρίς θυμό και καμία διάθεση εκδίκησης…»

Συγκινεί το μήνυμα Ελληνίδας εστεμμένης για τον θάνατο του πατέρα της: «Χωρίς θυμό και καμία διάθεση εκδίκησης…» | tlife.gr

Δύσκολες ώρες περνάει η πρώην Ελληνίδα εστεμμένη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας, βυθίζοντας την ίδια και την οικογένειά τους στον πόνο και τη θλίψη. Ο λόγος για τη Zέτα Λογοθέτη μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του ανδρικού πληθυσμού τη δεκαετία του ’90, ενώ το βιογραφικό της περιλάμβανε τίτλους ομορφιάς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η ίδια, παρόλο που τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί καθώς ήθελε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, είναι αρκετά ενεργή στα social media και ειδικά στο Facebook, μέσα από όπου και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, όμως, η ανάρτησή που έκανε ήταν διαφορετική από αυτές που μας είχε συνηθίσει να κάνει. Θέλοντας να αποχαιρετήσει τον πατέρα της, έγραψε χαρακτηριστικά: «Θα ζήσω το θάνατό σου ακριβώς όπως έζησα και τη ζωή σου, παρέα με την απουσία σου… Χωρίς θυμό, χωρίς καμία διάθεση εκδίκησης. Αντίο», ανεβάζοντας παράλληλα και μία κοινή τους φωτογραφία από την παιδική της ηλικία.

READ more