Συγκινεί το μήνυμα της Άννα Φόνσου στην Καίτη Φίνου: “Δεν είσαι μόνη σου, σε αγαπάμε”!

Σήμερα τα ξημερώματα πέθανε η μικρότερη αδελφή της Καίτης Φίνου, Γιάννα η οποία τα τελευταία χρόνια πάλευε γενναία με τον καρκίνο αλλά τελικά δεν τα κατάφερε… Η Καίτη μέσα σε ένα χρόνο βιώνει μεγάλο πόνο αφού πριν ένα χρόνο πέθανε ξαφνικά και η μεγαλύτερη αδελφή της Μαρία.

Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε μαζί μας το δυσάρεστο νέο αποχαιρετώντας την αδελφή της για πάντα: “Πάντα θα είσαι το “μικρό μου”…Καλό ταξίδι αγάπη μου….έδωσες μεγάλο αγώνα…Είσαι ηρωίδα καρδιά μου…Καλή αντάμωση”… έγραψε η Καίτη για την αγαπημένη της αδελφή…

Το “Σπίτι του ηθοποιού” και η Άννα Φόνσου στήριξαν και δημόσια σήμερα την Καίτη με ένα συγκινητικό μήνυμα μετά το θάνατο της αδερφής της που την βύθισε στη θλίψη. ” Σήμερα η θλίψη χτύπησε πάλι την πόρτα του σπιτιού του ηθοποιού. Η Καίτη Φίνου τα ξημερώματα έχασε και την αδελφή της Γιάννα που έδινε σκληρή και άνιση μάχη με τον καρκίνο. Έχασε τον τελευταίο άνθρωπο που είχε από την οικογένειά της, αφήνοντάς τη μόνη να αιωρείται ανάμεσα στο χθες και στο σήμερα. Θερμά συλλητήρια από την πρόεδρό μας Άννα Φόσνου και από όλο το σπίτι του ηθοποιού. Και μην ξεχάσεις ποτέ ότι είμαστα και θα είμαστε πάντα κοντά σου. Δεν είσαι μόνη. Ανήκεις στην οικογένειά μας. Σε αγαπάμε” έγραψε το Σπίτι του ηθοποιού στο επίσημο προφίλ του στο facebook!

Read More

And More