Συγκινημένη η Μαίρη Λίντα γιόρτασε τα 85α γενέθλιά της στο Γηροκομείο

Η Μαίρη Λίντα, η μεγάλη τραγουδίστρια του Ελληνικού πενταγράμμου γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Γηροκομείο, όπου φιλοξενείται τα τελευταία δύο χρόνια. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα στις 9 Νοεμβρίου είχε τα γενέθλια της και έκλεισε τα 85 της χρόνια. Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής, Γιάννης Μπουρνέλης, ο οποίος -εκτός από μεγάλος της θαυμαστής είναι και φίλος- σε συνεννόηση με τις υπαλλήλους του Γηροκομείου της ετοίμασαν έκπληξη ανήμερα των γενεθλίων της φέρνοντας της μία τούρτα .

Η Μαίρη Λίντα συγκινημένη έσβησε το κερί, ενώ την συνόδευαν οι πιο θερμές ευχές για την υγεία της. Ο Γιάννης Μπουρνέλης, σύμφωνα με τον τρόπο που επιτάσσει η πανδημία του κορονοϊού με βιντεοκλήση έκανε την έκπληξη αυτή στη σπουδαία μας τραγουδίστρια.


Η μούσα του Μανώλη Χιώτη ζει στο Γηροκομείο Αθηνών από τον Δεκέμβριο του 2018. Ένα σύνθετο πρόβλημα με την υγεία της την οδήγησε να μπει στο ίδρυμα της Λεωφόρου Κηφισίας.


Σύμφωνα με παλαιότερη δήλωση της στην εκπομπή Top Story, η Μαίρη Λίντα είχε αναφέρει: “Εγώ ήρθα με χαρά εδώ. Όλα τα παιδιά είναι καταπληκτικά από τους διευθυντές μέχρι τους υπαλλήλους. Εγώ εδώ νιώθω ασφάλεια”.

Μάλιστα, σε μία πασχαλινή γιορτή του ιδρύματος η Μαίρη Λίντα είχε τραγουδήσει, θυμίζοντας σε όλους πως αποτελεί, δίκαια μία από τις διαχρονικά σπουδαιότερες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου

Read More

And More