Συγκινημένη η Χριστίνα Παππά στο TLIFE: «Όταν είδα την εγγονή μου ήταν σαν να έβλεπα την Παναγία μπροστά μου»

Η Χριστίνα Παππά πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έγινε γιαγιά για πρώτη φορά. Ο γιος της Δημήτρης Παππάς και η σύντροφός του Άννα Μπεζάν υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη τους, την περασμένη Κυριακή και η χαρά τους είναι απερίγραπτη.

Η γνωστή επιχειρηματίας γνώρισε την εγγονή της για πρώτη φορά – η οποία θα πάρει το όνομά της – και τα συναισθήματά της είναι πρωτόγνωρα. 

Η Χριστίνα Παππά βουρκωμένη από τη συγκίνηση για τον ερχομό της εγγονής της μίλησε στο TLIFE για τα πρώτα της συναισθήματα… ως γιαγιά!

«Νιώθω μετά τη γέννηση του γιου μου – στις 16 Ιουλίου 1985 – ότι είναι άλλη μια σημαδιακή χρονιά για μένα. Είναι το ωραιότερο πλάσμα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Είναι σαν να έβλεπα την Παναγία μπροστά μου. Η Άννα Μπεζάν, η νύφη μου είναι ένα πολύ δυνατό κορίτσι, φαίνεται από τώρα δόξα το Θεό καλή μαμά. Τα λέω πάλι και συγκινούμαι» εξομολογήθηκε η επιχειρηματίας στο TLIFE.

«Είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι! Εγώ νιώθω έρωτα, της αφιερώνω “σε έχω ερωτευτεί από την πρώτη στιγμή”. Ό,τι τραγούδι ακούω για ομορφιά είναι για την εγγονή μου» ανέφερε επίσης η Χριστίνα Παππά.

 

Η Άννα Μπεζάν παίρνει σήμερα Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου εξιτήριο από το μαιευτήριο με την νεογέννητη κόρη της. Μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη Παππά αλλά και τη Χριστίνα Παππά θα επιστρέψουν στο σπίτι τους ως οικογένεια. Η επιχειρηματίας θα μείνει για λίγο καιρό μαζί τους για ό,τι βοήθεια χρειαστούν.

«Σήμερα παίρνει εξιτήριο, θα βγούμε μαζί από το μαιευτήριο. Εννοείται ότι θα πάω να μείνω μαζί τους τις πρώτες ημέρες με την κόρη τους για ό,τι βοήθεια χρειαστούν». 

Read More

And More