Συγκινημένη η Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η προσωπική επιθυμία της πριν πεθάνει

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη βρέθηκε στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών για να αποχαιρετήσει και εκείνη την Μάρθα Καραγιάννη, η οποία έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή 18/9 σε ηλικία 82 ετών.

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια μίλησε συγκινημένη στις τηλεοπτικές κάμερες για την απώλεια της ηθοποιού, ενώ αποκάλυψε τη δική της προσωπική επιθυμία για όταν φύγει από τη ζωή.

«Είμαι πολύ συγκινημένη. Δεν μπορώ να μιλήσω. Και τι δεν έχω να θυμάμαι από την Μάρθα Καραγιάννη… Κάναμε όνειρα. Καθόμασταν, τρώγαμε και ονειρευόμασταν. Με γέλασε, έφυγε μόνη. Τα όνειρά μας δεν τελειώνουν ποτέ. Δεν μπορούσε να μου μιλήσει καλά, ήταν στο κρεβάτι την τελευταία φορά που μιλήσαμε. Χαιρόταν και μου έσφιγγε το χέρι. Η Μάρθα γύρισε πολλές ταινίες, εγώ επειδή δούλευα στα κέντρα και ξενυχτούσα και δεν μπορούσα να γυρίσω πολλές.

Αλλά συναντηθήκαμε, αγαπιόμασταν, κάναμε όνειρα, τρώγαμε και λέγαμε διάφορα. Να με περιμένει! Δεν ήξερα πως ήθελε να αποτεφρωθεί. Και εγώ έχω σχέδιο για εμένα όταν κάποια στιγμή φύγω να με πετάξουν στη θάλασσα στην Κινέτα. Θα θυμάμαι πολλά πράγματα από τη Μάρθα» εξομολογήθηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή Super Κατερίνα:

 

Read More

And More