Συγκινημένος ο Δάκης από την απώλεια του Δημήτρη Ψαριανού – Τι λέει στο TLIFE

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η ξαφνική είδηση του θανάτου του Δημήτρη Ψαριανού. Ο καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών με τα αίτια του θανάτου του να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστά ενώ στον τοίχο του φίλοι και θαυμαστές έσπευσαν να εκφράσουν τη στεναχώρια τους για αυτό το δυσάρεστο γεγονός. (Δες εδώ τις συγκινητικές αναρτήσεις στον τοίχο του Δημήτρη Ψαριανού).

Μάλιστα ο Γιάννης Ζουγανέλης που υπήρξε φίλος του δημοσίευσε και ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μιλώντας για εκείνον με πολύ τρυφερά λόγια και παρότρυνε τους νέους να μπουν στη διαδικασία να ψάξουν το έργο του. (Δες εδώ το βίντεο που δημοσίευσε ο Γιάννης Ζουγανέλης)

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Δάκη ο οποίος δεν γνώριζε τη δυσάρεστη είδηση και σοκαρίστηκε. 

“Πέθανε ο γλυκός μου ο Δημήτρης; Kρίμα ήταν εξαίρετος άνθρωπος. Δεν το γνώριζα. Είχα πολλά χρόνια να τον δω και δε ξέρω καν αν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα με την υγεία του. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας σπουδαίος καλλιτέχνης και ερμηνευτής. Δυστυχώς όμως η ζωή έτσι είναι” ανέφερε χαρακτηριστικά ο σπουδαίος καλλιτέχνης.

 
 
 

Read More

And More